Maskvoje nušautas garsus įteisintas vagis | kl.lt

MASKVOJE NUŠAUTAS GARSUS ĮTEISINTAS VAGIS

Maskvoje nušautas garsus Sankt Peterburgo įteisintas vagis Ali Geidarovas. Samdomas žudikas jį nušovė sporto salėje, praneša 47news.ru.

Žudikas įsinešė į pastatą ginklą ir šovė A.Geidarovui į nugarą.

Manoma, kad į įteisintą vagį šauta du kartus. Sporto salėje buvę žmonės po šaudynių pradėjo bėgti, kartu su jais pasišalino ir žudikas.

Paaiškėjo, kad iš Azerbaidžano kilęs A.Geidarovas buvo nušautas namo, kuriame gyveno, sporto salėje. Į ją vyras atėjo su apsauga.

Rusijos tyrimų komitete niekas neabejoja, kad A.Geidarovas tapo kriminalinių grupuočių santykių aiškinimosi auka.

Įtariama, kad nusikaltimą įvykdė nužudytojo kraštietis iš Azerbaidžano.

A.Geidarovas buvo teistas už plėšimus ir turto prievartavimą. 2012-aisiais metais Sankt Peterburge jis karūnuotas įteisintu vagimi.

Nužudytasis dar 1996-aisiais įsiliejo į Archangelsko srities nusikaltėlių grupuotę. Todėl viena iš jo pravardžių buvo Albertas Archangelskis.

Į nužudytojo gyvybę ankstesniais metais buvo kėsintasi ne vieną kartą, tačiau nesėkmingai.

Papildyta. Antradienį Rusijos žiniasklaida rašo, kad tyrėjai iškėlė dvi A.Geidarovo nužudymo versijas. Pagal vieną iš jų, vyras galėjo būti nužudytas dėl bendradarbiavimo su teisėsauga.

Antra versija kitokia. Kriminaliniame pasaulyje A.Geidarovas buvo laikomas Azerbaidžano įteisinto vagies Nadiro Salifovo (Guli) nužudymo užsakovu.

Praėjusių metų rugpjūčio 20 d. N.Salifovas buvo sušaudytas Turkijoje, viename Antalijos viešbučių. Tad nužudymas galėjo būti kerštas už N.Salifovo mirtį.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

ten yra teisingiausia velstybe, veikia konstitucija

galioja zmogaus teises, tarnautojia rupinasi darbininkija, liaudis ismano istatymus, geri atlyginimai, mazi komunaliniai mokesciasi - tiesiog emigruok dziaukis ir laimingai gyvenk, kaip rojuje prie komunizmo.

Anonimas

Baisu, kas vyksta

MUMU

Pagalvojau, kad Putiną'
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS