Maskvoje taksistas tyčia partrenkė Europos krepšinio čempioną | kl.lt

MASKVOJE TAKSISTAS TYČIA PARTRENKĖ EUROPOS KREPŠINIO ČEMPIONĄ

Buvusį Rusijos vyrų krepšinio rinktinės žaidėją, žinomą puolėją Nikitą Šabalkiną Maskvoje partrenkė taksi automobilis, pranešė „Telegram“ kanalas „Baza“.

„N.Šabalkiną Maskvoje partrenkė taksistas, kai krepšininkas jam pasakė pastabą. Konfliktas kilo netoli pėsčiųjų perėjos Tverskaja-Jamskos gatvėje.

N.Šabalkinas ėjo per gatvę netoli nuo pėsčiųjų perėjos, bet nespėjo pereiti važiuojamosios dalies per tą laiką, kol degė žalias šviesoforo signalas. Tai supykdė taksistą. Tarp jo ir N.Šabalkino įvyko konfliktas. Jis baigėsi tuo, kad taksi vairuotojas staigiai pajudėjo iš vietos ir „pasodino“ buvusį krepšininką ant automobilio kapoto. Su juo vairuotojas nuvažiavo apie 15 metrų. Dabar policijos pareigūnai nustatinėja vairuotojo tapatybę, o N.Šabalkinas patyrė traumas, juo rūpinasi gydytojai“,  – rašoma pranešime.

34 metų N.Šabalkinas 2007 metais su Rusijos vyrų krepšinio rinktine tapo Europos čempionu, 2011-aisiais iškovojo bronzos medalį.

Jei  vyras būtų išlipęs iš automobilio ir pradėtų aiškintis santykius, tai dabar nukentėjęs būtų jis, o ne aš.

Per savo karjerą puolėjas žaidė CSK WS „Samara“, Maskvos CSKA, Maskvos srities „Chimki“, Liubercų  „Triumph“, Maskvos „Dinamo“, Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“, Kazanės „Unics“ komandose.

Karjerą N.Šabalkinas baigė 2013-aisiais, kai jam buvo tik 27 metai.

Portalui sportbox.ru buvęs krepšininkas prisipažino, kad per gatvę ėjo neleistinoje vietoje.

unics.ru nuotr.

„Jei trumpai, tai aš neteisus. Per gatvę ėjau ne toje vietoje, kur galima. Tačiau aš šioje gatvėje gyvenu, gerai ją žinau. Joje nebūna didelio judėjimo, dažnai gatvę pereinu, niekam netrukdau. Šį kartą taip pat į gatvę žengiau, kai automobiliai stovėjo. Vėliau kažkas, stovėjęs priekyje, pradėjo važiuoti.

Šitam žmogui nepatiko, kad aš atsidūriau priešais jo automobilį. Vairuotojas ėmė signalizuoti. Taip nemandagiai, pabrėžtinai agresyviai. Nepamenu, kaip spyriau į automobilį. Tokia buvo mano emocinė reakcija, išgirdus  signalą. Tada vairuotojas automobiliu mane partrenkė  ir nusprendė pavėžinti ant mašinos kapoto. Aš, žinoma, neteisus, kad nesuvaldžiau emocijų. Vis dėlto, manau, kad taip tempti žmogų ant kapoto ir didinti greitį – neadekvatus elgesys“, – pasakojo buvęs Rusijos rinktinės krepšininkas. 

Jis prisipažino, kad buvo net pagalvojęs: „viskas, tuojau atvažiuosiu“.

„Gerai, kad sugalvojau kažkaip pasisukti šonu ir nušokti nuo automobilio“, – džiaugėsi N.Šabalkinas.

Pasak buvusio krepšininko, taksistui pasisekė, kad jis nesustojo ir nuvažiavo. „Jei  vyras būtų išlipęs iš automobilio ir pradėtų aiškintis santykius, tai dabar nukentėjęs būtų jis, o ne aš. Iš visos šios istorijos išvada tokia: laikykitės kelių eismo taisyklių ir gatvę pereikite tik per pėsčiųjų perėją“, – sakė N.Šabalkinas.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Anonimas

Džentelmenais jū nepavadinsi. Kovotojai

Cha cha cha

Du, vienas kito verti, idiotai idiotiškai sprendžia tarp jų kilusį incidentą, o trečias idiotas tai aprašo kaip pasaulinio masto įvykį.

Valdui Kasperavičiui

Aš turiu įdomesnę žinią Lietuvai ir Pasauliui - paskiepijo Putiną „Sputnik V“ vakcina, tai dabar į kalnus lipa ir po taigą visureigiu važinėja.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS