Maskvos teismas sprendžia dėl A. Navalno laisvės atėmimo bausmės: gatvėse sulaikomi žmonės | kl.lt

MASKVOS TEISMAS SPRENDŽIA DĖL A. NAVALNO LAISVĖS ATĖMIMO BAUSMĖS: GATVĖSE SULAIKOMI ŽMONĖS

Maskvos teisme antradienį prasidėjo teismo posėdis, kurio metu sprendžiama, ar šiuo metu suimtam opozicijos lyderiui Aleksejui Navalnui bus skirta keleto metų kalėjime bausmė.

Savaitgalį į Maskvos ir kitų Rusijos miestų gatves išėjo dešimtys tūkstančių žmonių – protestai buvo surengti parodyti nepasitenkinimą dėl 44-erių opozicionieriaus suėmimo.

Policija savaitgalį sulaikė tūkstančius protestuotojų, o antradienį prie Maskvos teismo pastato buvo suimta dar žmonių.

Teismo proceso metu teisėjas nuspręs, ar A. Navalnui skirti kalėjimo bausmę už anksčiau jam paskelbtos bausmės atidėjimo sąlygų pažeidimą.

Žurnalistai paskelbė, kad A. Navalno bylos svarstymas jau prasidėjo.

 

 

Maskvos teisme sprendžiama dėl A. Navalno laisvės atėmimo bausmės

Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

tai

gan logiskai ir trumpai pagristas kom parodantys visa esme sio pasaulio supuvusios sistemos kuri garma /jau/ i praraja;;

ano mananciam

manyk is naujo pasiziurejes jav bidono politdurnyno suprasi kas prie ko ir kas ta politglobalistyne /kose/ verda su velniais ir Navalniais?...

Faktas

Teisingai parašyto, kad eismas turi spręsti Navalno tolimesnį likimą. Tačiau ne avinai gatvėse ir ne JAV ir vasalų klika per diplomatines atstovybes. JAV ir vasalų kišimasis parodo kad Navalnas yra MI6 ir JAV spec. tarnybų agentas. Todėl jo likimas taip įdomus vakarams.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS