Milžiniškas sekso skandalas atskleidė turtuolių gyvenimo užkulisius: aukų pasakojimai šokiruoja | kl.lt

MILŽINIŠKAS SEKSO SKANDALAS ATSKLEIDĖ TURTUOLIŲ GYVENIMO UŽKULISIUS: AUKŲ PASAKOJIMAI ŠOKIRUOJA

  • 41

2008 metais Džefris Epsteinas buvo nuteistas dėl santykių su nepilnamete. 2019 metais FTB pradėjo naują bylą, kurioje atsiliepė bent keliolika nuo milijonieriaus nukentėjusių merginų. Įtariama, kad moteris ir mergaites į Dž. Epšteino lovą verbavo jo mergina Ghislaine Maxwell. Po šio nusikaltimo atradimo Niujorke G. Maxwell buvo įkalinta 20-čiai metų.

Viena iš Dž. Epsteino aukų pasakojo turėjusi nusirengti ir lipti ant jo. „Aš nesutikau, todėl jis panaudojo jėgą, pakėlė mane ant stalo ir dariau viską, ko jis prašė, aš labai bijojau“, – atskleidė mergina.

Tiriant bylą paaiškėjo, kad tvirkinti merginas ir moteris milijonieriaus vilose galėjo ne tik Dž. Epsteinas, bet ir įtakingi jo draugai – senatoriai, gubernatoriai ir pramogų pasaulio įžymybės. Vienas jų – Jorko kunigaikštis, Elžbietos II-osios sūnus, karaliaus Karolio brolis princas Andrew.

Paklausus Andrew apie šį įvykį, pašnekovas pripažįsta, jog skrido Dž. Epsteino privačiu lėktuvu bei lankėsi jo rezidencijoje. Princas bandė teisintis, kad su Dž. Epsteinu bendravo, bet nieko nežinojo apie orgijas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Žurnalistei paklausus, kodėl princas Andrew 2006 metais po Dž. Epsteinui išduoto arešto orderio dėl seksualinio nusikaltimo prieš nepilnametę, vis tiek birželio mėnesį pakvietė jį į savo dukros gimtadienį, atsakė: „Kai kvietimas buvo išsiųstas, aš dar nežinojau kas dedasi Amerikoje“.

Viena iš aukų, Virginia Roberts, pasakoja, kad būdama 17-os, buvo priversta mylėtis su princu Andrew.

„Kai buvau Londone, man pasakė, kad šiandien susitiksiu su princu, nesitikėjau, kas atsitiks vėliau. Jis nebuvo grubus, po to man net padėkojo“, – sakė mergina.

V. Roberts pasakojo, kad Dž. Epsteino mergina nurodė elgtis su princu taip, kaip ir su Dž. Epsteinu.

Antrą kartą mergina su princu neva santykiavo privačioje Dž. Epsteino saloje. Už tai jai buvo sumokėta 15 tūkstančių dolerių, bet princas Andrew neigia, kad merginą apskritai yra matęs.

Žurnalistei parodžius nuotrauką su mergina ir pasiteiravus ar princas atpažįsta save, princas sakė: „Aš visiškai neatsimenu to momento, bet, žinoma, savęs, būtų sunku neatpažinti.“

Nors Virginia vėliau atsiėmė kaltinimus, bet princas Andrew buvo iškraustytas iš Bakingemo rūmų.

Kita Dž. Epsteino skandale figūruojanti mergina Sarah Ransome teismui atskleidė, kad multimilijonierius savo rezidencijose buvo paslėpęs daugybę kamerų ir neva nufilmavo su merginomis išdykaujančius milijardierių serą Ričardą Bransoną, buvusį JAV prezidentą Billą Klintoną. Neva Dž. Epsteinas savo seife slėpė tokius įrašus dėl galimo šantažo. Įdomu tai, kad vėliau mergina savo pasisakymus paneigė.

Kai buvau Londone, man pasakė, kad šiandien susitiksiu su princu, nesitikėjau, kas atsitiks vėliau. Jis nebuvo grubus, po to man net padėkojo.

Tris milijardus eurų savo sąskaitoje turintis, 400 bendrovių visame pasaulyje valdančios verslo grupės „Virgin“ įkūrėjas Ričardas Bransonas griežtai neigia bet kokius seksualinius nuotykius, susijusius su Dž. Epsteinu. Tačiau po vizito jo rezidencijoje Karibuose dainininkė Antonia Jenae skundėsi, kad milijardierius kišo jai veidą tarp krūtų ir skleidė motorinės valties garsus.

Bilas Klintonas su Dž. Epsteinu bičiuliavosi kur kas artimiau. Klintono prezidentavimo laikais Dž. Epsteinas Baltuosiuose rūmuose lankėsi mažiausiai septyniolika kartų. Pats Bilas Džefrio privačiu lėktuvu skraidė net 26 kartus. Viešėjo ir garsiojoje Dž. Epsteino saloje. Kaltinimai netinkamu seksualiniu elgesiu buvusį prezidentą seka jau beveik keturis dešimtmečius. Apie tai, kad jis priekabiavo prabilo bent keturios moterys.

„Jis prisitraukė mane ir bandė pabučiuoti. Bandžiau nukreipti jo dėmesį, bet mano mintys tiesiog lakstė“, – pranešė Klintono kaltintoja.

Kita JAV prezidento auka teigė buvusi įsprausta į kampą, kuriame vyras pradėjo grabinėti, bučiuoti ir šnabždėti į ausį.

Viename iš dešimto dešimtmečio pradžios vaizdo įrašų matoma, kaip su Dž. Epsteinu gerai laiką leidžia dar vienas buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas. Jo pasiteiravus, ar su juo bendravo, teigė, kad nebuvo didelis jo gerbėjas ir nebendravo penkiolika metų.

Dž. Epsteino byloje, prieš D. Trumpą nėra pareikšta jokių apčiuopiamų kaltinimų, tačiau jį seksualiniai skandalai supa nuo pat 70-ųjų. Dėl seksualinio priekabiavimo į teismą jį buvo padavusi verslininkė Jill Harth

„Jis buvo uždėjęs ranką man ant kojos. Jo ranka kilo ir jis palietė mano privačią zoną“,– teigė moteris.

Rašytoja Jean Carroll teigė, kad D. Trumpas ją 1995 metais išprievartavo universalinės parduotuvės persirengimo kambaryje. Nors D. Trumpas niekada neprisipažino, bet moteriai už kažką visgi atsilygino penkiais milijonais dolerių. Taip pat D. Trumpas, organizavo ne vieną gražuolių konkursą, kuriuose dažnai užsukdavo pas merginas į persirengimo kambarį.

Viename vaizdo įraše atskleistas D. Trumpo komentaras apie situaciją. „Galiu joms griebti už... Galiu daryti ką noriu“,– sakė jis.

Prieš pat prezidento rinkimus 2016 metais nuskambėjo dar vienos moters kaltinimas. Jame išsiaiškinta, kad D. Trumpas mylėjosi su pornografijos aktore Stormy Daniels ir paskui sumokėjo jai 130 tūkstančių dolerių, kad ši nebevaikščiotų po televizijos laidas ir nebepasakotų tos istorijos.

„Mylėjausi su ne viena žvaigžde, bet ten buvo blogiausias seksas, kokį galite įsivaizduoti“, – atskleidė Stormy Daniels

Taip pat ne kartą D. Trumpas yra keistai pasisakęs ir apie savo gražuolę dukrą Ivanką.

„Esu sakęs, kad jei Ivanka nebūtų mano dukra – kviesčiau ją į pasimatymą“, – laidoje atviravo jis

Paviešintuose Dž. Epsteino ir jo merginos G. Maxwell bylų dokumentuose figūruoja ir milijardieriaus Bilo Geitso, jau mirusių astrofiziko Styveno Hokingo, dainininko Michaelo Džeksono pavardės. Bylos pabaigos nesulaukęs mirė ir pats Dž. Epsteinas. Visas nuodėmes dabar srėbs jo draugė G. Maxwell.

Rašyti komentarą
Komentarai (41)

jo jo

Vaikus ten krušo. O Epšteinas "pasikorė" kameroje. Įdomiai rituališkai....

ubagas

o kodėl nenagrinėja sekso skandalų, kai mergos ubagą numelžia ir eina pas kitą, ir pinigų negrąžina?

Spenius

Gerai apmokamų prostitučių pasakos... O kai visos jos paseno ir susiraukšlėjo, tada dejuot pradėjo, kad jas išnaudojo...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS