Minske milicija žiauriai sumušė garsios baltarusių olimpietės brolį | kl.lt

MINSKE MILICIJA ŽIAURIAI SUMUŠĖ GARSIOS BALTARUSIŲ OLIMPIETĖS BROLĮ

  • 1

Vakar OMON pareigūnai Minske sumušė ir sulaikė garsios baltarusių biatlonininkės, keturių olimpinių aukso medalių prizininkės Darjos Domračiovos brolį Nikitą. Įvykis buvo nufilmuotas ir plačiai pasklido internete.

N. Domračiovas portalui tut.by pasakojo, kad protestuose nedalyvavo, o tiesiog dviračiu važiavo pas savo mamą. Netikėtai iškart iš kelių pusių pasirodę milicininkai nieko nesiaiškindami nuvertė N. Domračiovą nuo dviračio ir ėmėsi jį talžyti.

„Išsigandau dėl savo dviračio, kurį turiu jau 10 metų ir jis man labai brangus. Mėginau dviratį gelbėti, bet mane nuvilko į mikroautobusą, kur ėmė man grasinti ir vis baksnojo lazda. Nuo smūgių ir kraujo ant veido nieko nemačiau. Pagalvojau, kad apakau. Paprašiau iškviesti greitąją, bet iš manęs tik pasijuokė“, – pasakojo N. Domračiovas.

Anot jo, jį dar apie valandą vežiojo milicijos automobilyje, tačiau bent jau davė tvarstį. Į milicijos nuovadą jis pateko kartu su sulaikytais protestų dalyviais. Pareigūnai nusirašė jo asmens duomenis ir nufotografavo. Pasak N. Domračiovo, jam milicininkai neuždavė nė vieno klausimo, nemėgino išsiaiškinti aplinkybių.

N. Domračiovui buvo surašyta protokolas už dalyvavimą nesankcionuotame renginyje. Dabar jis laukia teismo sprendimo.

Kaip rašo tut.by, N. Domračiovas paprašė žmonos paimti jo mylimą dviratį, bet sulaikymo vietoje jo jau nebebuvo.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

vai vai vai , garsios olimpietes tetos brolio ,

pusseserines uosves sugyventinio draugo broly sumuse rupuzes baltarusiu ,,omonininkai,,, islinde is pasalu ir is uz kampu ,kuris su dviraciu taikiai vaziavo ,blynu pas uosve uzlest.....ir kuris pries tai netycia sveite tris butelius ,,,molotovo kokteilio,,, y ,,,omonininkus,,,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS