Mirus pacientei dingo populiarus garsenybių plastikos chirurgas | kl.lt

MIRUS PACIENTEI DINGO POPULIARUS GARSENYBIŲ PLASTIKOS CHIRURGAS

  • 3

Brazilijoje mirus pacientei dingo garsus žvaigždžių plastikos chirurgas, darydavęs sėdmenų didinimo operacijas ir pelnęs „Daktaro Bumbumo“ pravardę.

Pacientė Lilian Quezia Calixto (Lilian Kesija Kalikstu) mirė kelios valandos po Deniso Furtado (Deniso Furtadu) namuose Rio de Žaneire atliktos sėdmenų didinimo operacijos.

D. Furtado buvo laikomas žmogumi, galinčiu daryti stebuklus su moterų figūromis, ypač sėdmenimis, ir visoje šalyje garsėjo profesionalumu.

45 metų chirurgo populiarumą atspindi ir jo paskyra socialiniame tinkle „Instagram“, turinti 650 tūkst. sekėjų.

Tačiau dabar chirurgo intensyviai ieško policija.

L. Q. Calixto pas žvaigždžių chirurgą atvyko 2 tūkst. km iš Kujabos, kur gyveno. Tačiau po prieštaringai vertinamo organinio stiklo užpildo injekcijos moteris pasijuto blogai.

Sekmadienį ji atvyko į ligoninę su padažnėjusiu pulsu ir hipertenzija, čia patyrė keturis infarktus ir mirė.

Netrukus po to D. Furtado dingo ir dabar yra ieškomas dėl nužudymo. Tuo tarpu jo draugė, kai kuriose žiniasklaidos priemonėse pristatoma kaip jo asistentė, buvo sulaikyta.

Naujienos sukrėtė Brazilijos grožio chirurgijos industriją, kuri pagal atliekamų plastinių operacijų skaičių nusileidžia tik Jungtinėms Valstijoms.

Brazilijos plastikos chirurgų draugija (SBPC) greit pasmerkė D. Furtado ir nurodė, kad „didėjanti ne specialistų invazija provokuoja vis daugiau tokių mirtinų atvejų kaip šis“.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

matomai dabar kiti specialistai

is Bumbumo snukio daro antra subine

Anonimas

Dabar iš jo kažkas padarys gražius sėdmenis....

...

Ko ieško, tą ir gauna; blogai kai bobelės proto stokoja.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS