Misisipės valstijoje lėktuvui įsirėžus į namą žuvo keturi žmonės | kl.lt

MISISIPĖS VALSTIJOJE LĖKTUVUI ĮSIRĖŽUS Į NAMĄ ŽUVO KETURI ŽMONĖS

Misisipės valstijoje į namą įsirėžus nedideliam lėktuvui žuvo vienas iš keturių name buvusių žmonių ir trys lėktuvu į universiteto baigimo ceremoniją skridę teksasiečiai, trečiadienį pranešė pareigūnai.

Nacionalinės transporto saugos valdybos (NTSB) tyrėjas išvyko į Hatisbergą, esantį maždaug 145 km į pietryčius nuo Misisipės sostinės Džeksono, tirti antradienio incidento, pranešė valdyba.

Pareigūnai nežino, ar lėktuvas „Mitsubishi MU-2B-60“ buvo pasiuntęs kokį nors nelaimės signalą, bet dar neperžiūrėjo skrydžių įrašų, sakė NTSB atstovas Peteris Knudsonas (Piteris Knadsonas).

Policija ir koronerio biuras paskelbė, kad žuvo 55 metų Hatisbergo gyventojas Gerry Standley (Džeris Standlis) ir du suaugusieji bei mažametis iš Vičita Folso Teksase: 67 metų Louisas Provenza (Luisas Provenza), 23 metų Anna (Ana Kalhun) ir jos dvejų metų dukrelė Harper Provenza, pranešė naujienų agentūros.

G. Standley dirbo vienoje gatvių grindimo kompanijoje ir buvo pastoriaus asistentas savo bažnyčioje, rašoma interneto svetainėje, kurioje renkamos lėšos laidotuvėms ir per gaisrą sunaikintam turtui kompensuoti.

G. Standley žmona Melinda, policijos pagalbos centro skyriaus vadovė, jų duktė Arrianna (Ariana) ir vaikaitis Eli (Elis) patyrė nedidelių sužeidimų, nurodoma svetainėje. Pora praėjusį mėnesį atšventė 22-ąsias vestuvių metines.

L. Provenza buvo neurochirurgas Vičita Folso medikų grupėje „United Regional Physician Group“ (URPG). Jis buvo baigęs Tulane (Tulanės) universiteto Medicinos mokyklą Naujajame Orleane.

„Labai liūdime dėl dr. Louiso Provenzos netekties. Jis paveikė daugybės žmonių gyvenimus, jo labai trūks“, – sakė URPG.

A. Calhoun buvo trečio kurso biologijos studentė universitete „MSU Texas“ Vičita Folse, sakė viešųjų ryšių direktorė Julie Gaynor (Džuli Geinor).

Jie skrido į šeimos nario, baigusio Pietų Misisipės universitetą Hatisberge, trečiadienio ceremoniją, sakoma universiteto interneto svetainėje.

„Labai sielvartauju dėl mūsų studentės ir jos šeimos, taip pat dėl mūsų bendruomenės narių ir jų šeimos“, – sakė universiteto prezidentas Rodney D. Bennettas (Rodnis D. Benetas).

Lėktuvas išskrido iš Vičita Folso ir rengėsi tūpti Bobby L. Chaino (Bobio L. Čeino) municipaliniame oro uoste Hatisberge, bet antradienį 23 val. 22 min. vietos laiku rėžėsi į namą ir sukėlė gaisrą, sakė P. Knudsonas.

Hatisbergo policija iš pradžių skelbė, kad žuvo du žmonės, bet vėliau trečiadienį ryte aukų skaičių padidino iki keturių.

Tokio modelio lėktuvu gali skristi dviejų žmonių įgula ir šeši keleiviai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS