Sukrečianti istorija: motina vaiką laikė šuns narve | kl.lt

SUKREČIANTI ISTORIJA: MOTINA VAIKĄ LAIKĖ ŠUNS NARVE

  • 14

Sukrečianti istorija iš Austrijos. Teismą pasiekė byla, kurioje moteris kaltinama kankinusi savo sūnų. Vaikas buvo rišamas, marinamas badu, net dienų dienas laikomas šuns narve. 1,7 metrų  ūgio berniukas svėrė vos 40 kilogramų. Motinai gresia kalėjimas iki gyvos galvos.

Trylikos metų berniukas buvo laikomas šuns narve. Taip vaiką kankino jo motina. Pareigūnai nustatė, kad 33 metų moteris sūnų mušdavo užkimšusi jam burną, žiemą apipildavo jį vandeniu ir atidarydavo langus, badydavo. 1,7 metrų ūgio berniukas svėrė vos 40 kilogramų. Dėl kankinimų ir bado galiausiai berniuko kūno temperatūra nukrito iki 26 laipsnių ir jį ištiko koma.

„Vaizdo įrašuose ir nuotraukose matyti išsekęs berniukas, kuris dreba ir vos gali vaikščioti, kalbėti. Motina bandė pasiteisinti sakydama, kad nematė, kaip blogai yra jos sūnui. Vargu, ar kas nors salėje tuo patikėjo“, – kalbėjo žurnalistė Stephanie Hüttner.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Į teismo suolą su vaiko motina kartu sėdo ir jos draugė. Būtent jų susirašinėjimai tapo vienais iš sadizmo įrodymų. Vienoje iš žinučių motina klausė draugės, ar vaikui prieš vizitą pas gydytoją duoti valgyti. Draugė pasiūlė vaikui duoti tik arbatos, o maistą padėti grįžus namo, taip jis mažai kalbės su daktaru ir norės namo pats. Motina dar tikslinosi, ar vaikui tikrai vėliau duoti valgyti, draugė patarė, kad taip, bet didžiąją dalį maisto suvalgyti pačiai. 

„Ji serga priklausomo tipo asmenybės sutrikimu, kitaip tariant, ji akivaizdžiai nesugeba turėti savo nuomonės, bet yra žmogus, kuriuo labai lengva manipuliuoti. Būtent taip ir nutiko. Taigi, jeigu kalbant ne teisiniais terminais, ji pateko į blogio, į kito asmens, kuris ja blogai manipuliavo sūkurį “, – teigė advokatė Astrid Wagner.

Dabar berniukas gyvena su tėvu. Teismo psichologas – atviras: berniuko psichika gali būti sužalota visam gyvenimui.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Liepa

Lietuviskas variantas, Jam pasiseke daugiau, nei tiems kuriuos teveliai paskandino sulinyje.

Q

Nėra labai humaniška , bet ypač pedagogiška .

kremliaus dvokiantys autai

Su putleriu tegul valsiuką sušoka.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS