Nuteistas iškrypėlis kunigas: nuogas bažnyčioje santykiavo su dulkių siurbliu | kl.lt

NUTEISTAS IŠKRYPĖLIS KUNIGAS: NUOGAS BAŽNYČIOJE SANTYKIAVO SU DULKIŲ SIURBLIU

  • 72

Šių metų liepos viduryje Didžiosios Britanijos teismas nuteisė į pensiją išėjusį kunigą, bažnyčioje santykiavusį su dulkių siurbliu. Jis gavo baudą ir buvo įtrauktas į seksualinių nusikaltėlių registrą, rašo „Independent“.

2020 metų rugsėjį 74 metų kunigą Johną Jeffsą beveik visiškai nuogą – tik su kojinėmis, santykiaujant su „Henry the Hoover“ modelio siurbliu užtiko į bažnyčią užėjęs žmogus, kuris šventovėje turėjo kalbėtis apie Aspergerio sindromą.

Pasak lankytojo, kunigas tuo metu stovėjo tarp dviejų tamsių kėdžių. Tarp jų buvo siurblys, į kurio žarną jis buvo įkišęs savo lytinį organą. Net ir pričiuptas, kunigas nesustojo ir seksualinį aktą tęsė toliau. 

Iškviestiems pareigūnams J. Jeffsas prisipažino, kad santykiavo su siurbliu, o paklaustas, kodėl nesustojo tada, kai pamatė į bažnyčią atėjusį žmogų, kunigas žodžių į vatą nevyniojo: dėl to, kad esu neklaužada.

Tačiau jis prisipažino – šitaip save tenkinti jį paskatino dar ir tai, kad savo žmonos jis neteko būdamas labai jaunas ir tai esą turėjo įtakos atsiradusioms sveikatos problemoms. Viena jų – diabetas.

Nuosprendį paskelbęs Didžiosios Britanijos teismas liepė kunigą įtraukti į seksualinių nusikaltėlių registrą, atlyginti aktą mačiusiai aukai neturtinę žalą – 200 svarų bei apmokėti teismo išlaidas. Taip pat aštuoniolikai mėnesių atribojo jį nuo tikinčiųjų bendruomenės.

Rašyti komentarą
Komentarai (72)

Viltas

Nu šar ir siurblį pareklamavo

Anonimas

Pažįstu vieną davatką-kaimynė,tai dabar pradedu suprasti kodel ji iš Lidlo perka morkas maišais...ir renkasi gan dideles.Sako,kad sultis spaudžia.O jos dėdė buvo vyskupas,teta vienuolė....aha,taigi,taigi....

Karolis

Geriau su siurbliu nei su vaikais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS