Nyderlanduose nukeltas ant banginio uodegos skulptūros užšokęs traukinys | kl.lt

NYDERLANDUOSE NUKELTAS ANT BANGINIO UODEGOS SKULPTŪROS UŽŠOKĘS TRAUKINYS

Nyderlanduose tarnybos trečiadienį atsargiai nuleido ant žemės metro traukinio priekinį vagoną po neįprasto incidento, kai laiku nesustojęs sąstatas pramušė aukštos geležinkelio estakados galinį užtvarą ir pakibo ant didžiules banginių uodegas vaizduojančios skulptūros.

Po anksti pirmadienį Roterdamo uostamiesčio pietiniame Speikenisės priemiestyje įvykusios avarijos priekinis traukinio vagonas liko pavojingai balansuoti 10 metrų aukštyje virš žemės.

Du dideli geltoni kranai antradienį atsargiai apjuosė pakibusio vagono priekį ir galą grandinėmis, kad jį prilaikytų.

Vos prašvitus pradėta operacija tęsėsi iki sutemų. Darbininkai taip pat atskyrė aplamdytą vagoną nuo likusio sąstato ir nuėmė jo ratus, o galiausiai lėtai nuleido jį ant žemės.

Apie 30 žmonių, stebėjusių šiuos darbus, džiugiais šūksniais palaikė darbininkus, kai vagonas tempstant pagaliau buvo atskirtas nuo traukinio, taip pat kai jis buvo pastatytas ant žemės.

Avarijos metu traukinyje keleivių nebuvo, o jo mašinistas sugebėjo išlipti nenukentėjęs. Stulbinama, tačiau laimingą šio incidento pabaigą užtikrinusi skulptūrinė kompozicija yra pavadinta „Išgelbėtas banginio uodegos“.

Vietos saugos tarnyba nurodė, kad pirmadienį policija apklausė mašinistą, atliekant tyrimą dėl avarijos priežasčių, o paskui išleido jį namo.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Rolka

Šiandien yra antradienis,o jau rašo,kad trečiadienį nuleido?Žurnalistas -aiškiaregis???

SUSIJUSIOS NAUJIENOS