Po meilės žaidimų miške – vyro pagalbos šauksmas | kl.lt

PO MEILĖS ŽAIDIMŲ MIŠKE – VYRO PAGALBOS ŠAUKSMAS

  • 21

Šis incidentas įvyko Žmutinės Saksonijos žemės miške. Jei ne atsitiktinai važiavęs dviratininkas ir po mišką vaikščiojęs medžiotojas, vyrui pasimatymas su internete užgimusia meile galėjo baigtis liūdnai, pasakojama LNK reportaže.

„Vyras susipažino su moterimi internete. Susitiko automobilių aikštelėje. Ėjo per mišką iki šio bokštelio. Tikriausiai dėl meilės žaidimų. Vyras buvo surištas, o ant galvos – užmautos pėdkelnės. Tuomet suskambo moters telefonas ir ji skubiai pradingo“, – pasakojo žurnalistas Metinas Turinas.

Tokiems atvejams vyras, panašu, nešiodavosi peilį. Tačiau šįkart neįvertino meilužės įgūdžių gerai surišti mazgus.  

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Gulėdamas miške vyras garsiai šaukė, kol medžiotojas bei dviratininkas jo šauksmą išgirdo ir paskambino policijai“, – sakė žurnalistas.

Ėjo per mišką iki šio bokštelio. Tikriausiai dėl meilės žaidimų. Vyras buvo surištas, o ant galvos – užmautos pėdkelnės.

 

Nelaimėlis buvo sėkmingai išvaduotas.

„Gėdingai šįkart įkliuvo vyras, o ne moteris“, – komentavo kalbinta pašnekovė.

„Ką čia bepridursi – gyvename atviroje visuomenėje“, – porino kitas pašnekovas.

„Moteris pasielgė ne itin gerai. Na, o vyras…“ – šypsodamasi nutylėjo sakinio pabaigą vietos gyventoja.

„Man jo greičiau gaila. Įdomu, kaip ten viskas klostėsi“, – sakė kita moteris.

Istorija išties pikantiška, tačiau vokiečių policijai neatrodo juokinga. Dar ir todėl, kad ta miško dalis – nuošali. Kelias ir kitas miestelis toli.

„Mūsų vertinimu, tam vyrui labai pasisekė, nes jis niekaip nebūtų galėjęs išsilaisvinti pats. O dar ir orai, praėjusią savaitę naktimis buvo šaltoki. Viskas galėjo baigtis kur kas blogiau“, – teigė policijos atstovas Matthias Aueris.  

51-erių metų nukentėjęs vyras nenorėjo suteikti policijai jokios informacijos apie staiga pabėgusią meilę. Bet policija ėmėsi tyrimo. Moteris vyro nors ir nepagrobė, bet, panašu, suvaržė jo laisvę, sukeldama jam pavojų.

GALERIJA

  • Po meilės žaidimų miške – vyro pagalbos šauksmas
  • Po meilės žaidimų miške – vyro pagalbos šauksmas
  • Po meilės žaidimų miške – vyro pagalbos šauksmas
  • Po meilės žaidimų miške – vyro pagalbos šauksmas
Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Įvykių stebėtoja

Natalija, ar tikrai Balžekas parašė ? O gal Gabriel Garcia Marquez ? Gražulis ar Šustauskas sakytų, kad čia mišri porelė , viską atleidžiam , svarbu, kad ne gėjai .

kodėl iškrypėliškas ištvirkavimas?

žmogui, kaip ir visiems gyviems sutvėrimams "užėjo begalinis noras" poruotis, pratęsti savo giminę, tiesiog patelė pamanė kitaip :)))))o jūs iš karto "iškrypėliškas ištvirkavimas".:))))))

Ne meilės žaidimai,

o iškrypėliškas ištvirkavimas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS