Prancūzijos bažnyčioje peiliu subadytas kunigas ir vienuolė | kl.lt

PRANCŪZIJOS BAŽNYČIOJE PEILIU SUBADYTAS KUNIGAS IR VIENUOLĖ

Bažnyčioje Pietų Prancūzijos Nicos mieste greičiausiai nestabilios psichikos vyras peiliu sunkiai sužalojo kunigą. Dvasininko gyvybei pavojus negresia, sekmadienį pranešė vidaus reikalų ministras Géraldas Darmaninas.

Policijos duomenimis, išpuolis įvykdytas per rytines mišias Saint-Pierre-d'Arène bažnyčioje miesto centre netoli pakrantės promenados. Veikiausiai nestabilios psichikos užpuolikas sulaikytas. Be to, sužeista viena vienuolė.

Nicos meras Christianas Estrosis teigė intensyviosios terapijos skyriuje kalbėjęs su kunigu ir sužeista vienuole. Nepaisant dramatiško incidento, dvasininko būklė esą yra gera. Anksčiau neteistas užpuolikas kelis kartus dūrė kunigui 7 cm ilgio peiliu. Po atakos šoko ištiktiems tikintiesiems suteikta psichologinė pagalba.

Pasak Pajūrio Alpių departamento prefekto Bernard‘o Gonzalezo, užpuolikas buvo gydytas psichiatrijos klinikoje. Tačiau jis nebuvo žinomas kaip nusikaltėlis ar radikalizavęsis. Todėl pareigūnai kol kas nemano, kad tai galėjo būti ekstremistinis nusikaltimas.

Prieš pusantrų metų Nicoje iš Tuniso kilęs užpuolikas Dievo Motinos katedroje peiliu mirtinai subadė tris žmones. Ši ataka buvo įvardyta kaip teroro aktas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Tiesiai šviesiai

Kas užpuoliko gydytojas? Jis ir valdo jo veiksmus. Liepė, o niekuomet dėtas žmogus privalėjo paklusti. Tik to paliepimo niekaip neatseksit neįrodysit.

prancūzai,

balsuokite uz makroną,balsuokite,jei ir nebalsuosite vis tiek jis bus prezidentas,globalistai pasirūpins

SUSIJUSIOS NAUJIENOS