Rusijoje dingusi amerikietė studentė rasta negyva: įtariamas nužudymas | kl.lt

RUSIJOJE DINGUSI AMERIKIETĖ STUDENTĖ RASTA NEGYVA: ĮTARIAMAS NUŽUDYMAS

Rusijoje anksčiau šią savaitę dingusi amerikietė studentė buvo rasta negyva, veikiausiai nužudyta, šeštadienį pranešė paieškose dalyvavę savanoriai.

Kaip pranešė vietos žiniasklaida, 34 metų Catherine Serou (Ketrin Sirou) prieš trejus metus atvyko į Rusiją studijuoti vienoje iš Žemutinio Naugardo aukštųjų mokyklų. Apie jos dingimą buvo pranešta antradienį.

„Surasta. Žuvo“, – sakoma šeštadienį savanorių paieškų būrio „Volontior NN“ socialiniuose tinkluose paskelbtoje žinutėje.

„Reiškiame užuojautą žuvusiosios artimiesiems ir draugams“, – pridūrė jie.

Keletas Žemutinio Naugardo informacinių kanalų socialiniame tinkle „Telegram“ pranešė, kad sulaikytas amerikietės nužudymu įtariamas asmuo. Pasak žurnalistų, nusikaltimas galimai įvykdytas kilus „buitiniam ginčui“, o sulaikytasis esą parodė, kur paslėpė kūną.

Tyrėjai tikrino informaciją, kad antradienį apie 18.30 val. vietos laiku dingusioji išėjo iš namo Boro mieste, kur ji gyveno, įsėdo į automobilį ir išvažiavo Rekšino gyvenvietės kryptimi.

Tyrėjų duomenimis, C. Serou nuo 2019 metų gyveno Boro mieste ir studijavo Žemutinio Naugardo valstybiniame universitete. Vėliausias kontaktas su ja buvo užmegztas birželio 15 dieną, kai moteris kalbėjosi telefonu su savo motina ir sakė, kad važiuoja automobiliu su nepažįstamais žmonėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

Ša, durneliai.

pradedu

pritart Gitanui tai uzsigime alkosexbanditai fanatiski vatnikai lageriu priziuretojai isgamos.......

ten visiems pavojinga

net is kito miesto atvaziavusi gali nudobt
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS