Rusijoje per parą koronaviruso epidemijos aukų padvigubėjo | kl.lt

RUSIJOJE PER PARĄ KORONAVIRUSO EPIDEMIJOS AUKŲ PADVIGUBĖJO

Rusijoje per pastarąją parą mirė dar keturi naujuoju koronavirusu užsikrėtę žmonės, tad šios epidemijos aukų bendras skaičius padvigubėjo iki aštuonių, sekmadienį pranešė atsaką į susirgimo COVID-19 plitimą koordinuojantis štabas.

„Per parą užfiksuoti keturi mirtini atvejai: du – Maskvoje, vienas – Orenburgo srityje, vienas – Sankt Peterburge. Bendras mirtinų atvejų per visą [protrūkio] laikotarpį Rusijoje skaičius – aštuoni“, – sakoma štabo pranešime.

Bendras patvirtintų užsikrėtimo COVID-19 atvejų skaičius šalyje išaugo iki 1534, iš jų 270 buvo nustatyti per pastarąją parą, nurodė pareigūnai.

Be to, 15 anksčiau hospitalizuotų pacientų per pastarąją parą buvo išrašyti, o bendras pasveikusiųjų skaičius padidėjo iki 64.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Dieduk Jonai,

vėl prie liandsbergį, kas sugriovė kolchozus? Vėl prieš Bažnyčia, tu, senas ateiste, vėl prieš žydus tu, teistas antisemite? Nerimsti, nors jau 70 metų sulaukei komentuodamas. Taigi imk čemodaną, skubėk į geležinkelio stotį - ir į aukso šalį Rusieju. Ten tai bent pakomentuosi Pravdoje...

Sąžiningų žmonių credo -

kovoti už gėrį, kelti negeroves. O jei Kremlius meluoja, okupuoja, sukčiauja, numušinėja civilinius lėktuvus, nuodija žmones - tai demaskavimas yra kova prieš blogį. O jei tą daro konservatoriai - tai jie geri žmonės. Tuo tarpu prasivardžiavimas, keiksmažodžiai, įtūžis - nėra gėrio požymiai

Truputį mįslyk.

pirma - ne rusus į Marsą reikėtų išsiųsti, o visą Kremlių su jos valdovais. Visos negerovės, bėdos (apgaulės, okupacijos, dopingai, novičiokai, nuodijimai ir kt.) daromos ne tautos, o mafijozinės valdžios. Liaudis kalta tik kad tokią valdžią išrenka.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS