Rusijos politikas V. Žirinovskis paguldytas į ligoninę dėl sunkios formos COVID-19 | kl.lt

RUSIJOS POLITIKAS V. ŽIRINOVSKIS PAGULDYTAS Į LIGONINĘ DĖL SUNKIOS FORMOS COVID-19

Rusijos ultranacionalistinės Liberalų demokratų partijos (LDPR) lyderis Vladimiras Žirinovskis paguldytas į Centrinę klinikinę ligoninę (CKL) Maskvoje dėl koronaviruso, jo plaučiai stipriai pažeisti, naujienų agentūrai „Interfax“ trečiadienį pranešė gerai informuotas šaltinis.

„Vladimiras Volfovičius dabar yra CKL dėl koronaviruso“, – sakė šaltinis, pavadindamas V. Žirinovskį vardu ir tėvavardžiu.

Paprašytas pakomentuoti socialiniame tinkle „Telegram“ pasirodžiusius pranešimus, kad V. Žirinovskiui liga pažeidė 50–75 proc. plaučių, šaltinis atsakė: „Taip, plaučių pažeidimai rimti.“

„Vladimiras Volfovičius dirba su dokumentais. Jis jaučiasi normaliai“, – trečiadienį paaiškino LDPR frakcijos Valstybės Dūmoje pavaduotojas Vladimiras Vlasovas.

Tačiau paprašytas patikslinti, kur šiuo metu yra partijos lyderis, V. Vlasovas nieko neatsakė.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

Pastaruoju metu V. Žirinovskis, turintis kontroversiško ir į konfliktus linkusio politiko reputaciją, nedalyvaudavo viešuose renginiuose. Jis nesireiškė ir partijos susirašinėjimo kanaluose.

Valstybės Dūmoje vasario mėnesį dėl koronaviruso bangos suplanuota tik viena vadinamoji plenarinė savaitė, prasidėsianti nuo ​​vasario 14 dienos. Dabar dauguma deputatų dar yra savo regionuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Karma

Prisisnekejo ozys arabiskas.

Žirinovskio politinė laikysena, visiškai p a n a š i

į konservatorių kgebisto OŽIO, nes visi k g e b i s t ų darbo metodai nukreipti ;- kaip parazitiškai i š g y v e n t i KITŲ sąskaita.-- Tad vertindami Žirinovskio veiklą , geriau s u p r a s i m e ir k g e b i s t o 0ŽIO kenkėjišką veiklą .

Kaip čia yra

Net 8 skiepus pasidaręs susirgo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS