Rusijos teismas JAV pilietį nuteisė kalėti 21 metus dėl savo vaikų lytinio išnaudojimo | kl.lt

RUSIJOS TEISMAS JAV PILIETĮ NUTEISĖ KALĖTI 21 METUS DĖL SAVO VAIKŲ LYTINIO IŠNAUDOJIMO

  • 4

Maskvos teismas antradienį 65-erių amerikiečiui skyrė 21 metų laisvės atėmimo bausmę už lytinį savo sūnų išnaudojimą, kai jie gyveno Jungtinėse Valstijose.

„Maskvos Saviolovo apygardos teismas nuteisė 65 metų JAV pilietį Davidą Thomas Barnesą (Deividą Tomą Barnsą) kalėti 21 metus pataisos kolonijoje, pripažinęs jį kaltu dėl lytinės prievartos prieš savo vaikus“, – teigiama teismo pranešime socialinėje žiniasklaidoje.

D. Th. Barnesas buvo įsitraukęs į teisinį ginčą su buvusia žmona iš Rusijos dėl berniukų globos.

Rusijos prokurorai kaltina jį lytiškai išnaudojus du berniukus 2014–2018 metais, kai jie gyveno Teksase ir abiem vaikams buvo mažiau nei šešeri metai.

Teksasietis buvo sulaikytas Maskvoje 2022 metų sausį, likus kelioms savaitėms iki Rusijos puolimo Ukrainoje pradžios.

Rusijos naujienų agentūros pranešė, kad buvusi D. Th. Barneso žmona apkaltino jį prieš kelerius metus.

Amerikiečio šeima JAV žiniasklaidai teigė, kad jis nekaltas ir kad buvusi žmona be sutuoktinio sutikimo išvežė jųdviejų vaikus į Rusiją.

Rusijoje kalinami keli amerikiečiai.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Va jums rusės žmonos

Nusibodo senas vyras, tai pasiėmė vaikus ir išvažiavo. Tas nuvažiavo paskui ją į Rusiją vaikų ieškoti ir bus įkištas į kalėjimą kol jį išmainys į kokį banditą rusą. Jei jis būtų pedofilas jį būtų apkaltinus JAV ir jis sėdėtų JAV, o ji pasiimtų jo pinigus.

Akivaizdu

Kad moteriškė tiesiog nutarė atsikratyti vyru. Patupdys jį į kalėjimą Rusijoje ir grįš su vaikais į JAV kito asilo ieškoti. Pilietybę turi.

Lt

leidus pedalams įsivaikinti tas pats bus,rus hip hip
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS