Siaubingos vestuvės: žuvo 100 žmonių, tarp jų – ir jaunavedžiai | kl.lt

SIAUBINGOS VESTUVĖS: ŽUVO 100 ŽMONIŲ, TARP JŲ – IR JAUNAVEDŽIAI

  • 8

Per vestuves Irako šiauriniame Hamdanijos mieste įsiplieskė gaisras. Žuvo mažiausiai 100 žmonių ir daugiau nei 150 buvo sužeisti. Tragedija nusinešė ir jaunavedžių gyvybes, praneša LNK.

„Atvažiavau čia į ligoninę. Po kurio laiko man paskambino ir pasakė, kad per gaisrą apdegė 22 mano šeimos nariai. Jie perkelti į Mosulą, nes jų būklė kritinė“, – pasakojo tragiško įvyko paliestas vaikinas.

Ligoninėse trūksta personalo, įrangos ir kraujo, nukentėjusiesiems padėti.

„Dauguma sužeistųjų labai stipriai apdegė. Kai kurie apdegė 50–60 proc. kūno. Daugumos sužeistųjų būklė – labai sunki“, – žiniasklaidai teigė Sveikatos direktorato vadovo pavaduotojas Ahmedas Dubardani.

Žuvo daugiau nei 100 žmonių. Tarp jų – ir jaunavedžiai. Kol kas neaišku, kas sukėlė gaisrą, tačiau pirminiais duomenimis, ugnis renginio vietą apėmė panaudojus pirotechniką.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Jie ruošėsi šokti lėtą šokį, tada uždegė pirotechniką ir įsiplieskė ugnis. Salė buvo pilna. Buvo siaubinga“, – viską savomis akimis mačiusi pasakojo vestuvių dalyvė.

„Visą salę liepsnos apėmė vos per kelias sekundes. Jeigu po nuolaužomis ir buvo žmonių, jie greičiausiai pavirto į dulkes“, – teigė kitas išgyvenusysis.

Jie ruošėsi šokti lėtą šokį, tada uždegė pirotechniką ir įsiplieskė ugnis. Salė buvo pilna. Buvo siaubinga.

Filmuotoje medžiagoje matyti, kad iš renginio vietos liko tik nuodėgulių krūva. Pranešama, kad liepsnose akimirksniu paskendusios vestuvių salės išorė buvo padengta itin degiomis ir šalyje nelegaliomis apdailos medžiagomis. Esą dauguma žmonių užduso nuo degant plokštėms susidariusių nuodingų dujų. Irako premjeras nurodė atlikti išsamų gaisro priežasčių tyrimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Anonimas

Gaila, kad ne Lietuvoje.

kuo mes

cia kalti ?

Šitie murliai

ir veržiasi į Europą per visas skyles su visu savo "kultūriniu" turiniu. Ir čia kuria savo šūdinus getus.Nx,juos ..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS