Šiaurės Airijoje areštuotas į policininkus tyčia nusikosėjęs vyras | kl.lt

ŠIAURĖS AIRIJOJE AREŠTUOTAS Į POLICININKUS TYČIA NUSIKOSĖJĘS VYRAS

Šiaurės Airijoje vienam vyrui pareikšti kaltinimai dėl pasikėsinimo sunkiai sutrikdyti sveikatą, kai šis, pareiškęs, jog yra užsikrėtęs koronavirusu, tyčia nusikosėjo atsisukęs į policininkus, ketvirtadienį pranešė policija.

Belfasto šiaurėje gyvenantis vyras buvo sulaikytas trečiadienį dėl užpuolimo po namuose įvykusio incidento, informavo Šiaurės Airijos policijos tarnyba (PSNI).

Sulaikomas vyras pareiškė dviem policininkams, kad yra užsikrėtęs koronavirusu, ir tada tyčia atsisukęs į juos nusikosėjo. 

„39 metų vyrui pareikšti kaltinimai dėl užpuolimo ir pasikėsinimo sunkiai sutrikdyti sveikatą“, – sakė PSNI atstovas spaudai.   

Vyras ketvirtadienį turi stoti prieš Belfasto magistrato teismą.

Trečiadienį Airijos sveikatos apsaugos ministras Simonas Harrisas (Saimonas Harisas) sakė, kad Dublino gatvėje susidūrė su dviem pokštautojais, vyru ir moterimi, kurie nusikosėjo jam į veidą ir juokdamiesi nubėgo.

„Tai visiškai nejuokinga, tai apgailėtina“, – sakė ministras apie antradienį įvykusį incidentą.

Pasak S. Harriso, atrodo, socialiniuose tinkluose vyksta kažkas panašaus į žaidimą, skatinantį filmuoti tokius tariamus pokštus.

Jis pridūrė, kad su tuo bus griežtai kovojama „visomis valstybės turimomis galiomis“. 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...

O į Tvartelį nueit pakosėt net Broileriui negalima?.. :s

Anonimas

Lygiai taip ir aš padaryčiau, jei durnas mentas prisikabintų, kodėl aš be kaukės...

Dija

Manau kad tycia pasakė ,kad užsikrėtęs ir kosėjo tyčia. Padarius tyrimus ,juk bus aišku, ar serga virusu, ar ne.Gal tik taip ir tokiu būdu galima sulaukti viruso patikros.Lietuvoje gal reikia pabantyti nes kitokio atveju liksi neištirtas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS