Šiaurės Anglijoje dėl lytinių nusikaltimų prieš paaugles nuteista 20 vyrų | kl.lt

ŠIAURĖS ANGLIJOJE DĖL LYTINIŲ NUSIKALTIMŲ PRIEŠ PAAUGLES NUTEISTA 20 VYRŲ

  • 2

Šiaurės Anglijoje teismas skyrė laisvės atėmimo bausmes 20 vyrų, nuteistų už daugiau nei dešimties paauglių mergaičių išprievartavimą ir lytinį išnaudojimą Hadersfildo mieste.

Šios lytinio smurto bylos buvo nagrinėjamos anksčiau šiais metais, tačiau teismas tik penktadienį panaikino draudimą skelbti su jomis susijusią informaciją.

Amere Singhas Dhaliwalas (Amerė Singhas Dhalivalas), kurį prokurorai įvardino kaip šios gaujos vadeivą, buvo pripažintas kaltu dėl 22 išprievartavimo atvejų. Anksčiau šiais metais teismas jį pasiuntė 18 metų už grotų.

„Jūsų elgesys su tomis mergaitėmis buvo nežmoniškas“, - sakė nuteistajam teisėjas.

Šie nuosprendžiai buvo priimti teismui išnagrinėjus naujausias iš virtinės Jungtinės Karalystės prokurorų iškeltų bylų dėl vaikų lytinio išnaudojimo, su kuriomis dažnai susiję pakistaniečių kilmės asmenys.

Šios bylos išryškino įtampą, tvyrančią tarp etninių bendruomenių, ir sukėlė visuomenės nepasitenkinimą mergaičių neapsaugojusiais vietos pareigūnais bei policija, kuri dažnai neišklauso tokių nusikaltimų aukų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

...

ACH: "Šie nuosprendžiai buvo priimti teismui išnagrinėjus naujausias iš virtinės Jungtinės Karalystės prokurorų iškeltų bylų dėl vaikų lytinio išnaudojimo, su kuriomis dažnai susiję pakistaniečių kilmės asmenys" - kur tik tie 'atbėgėliai' pasirodo, ten velniava prasideda... juk ir vokiečiai TIEK vargo kol savo naujametinį skandalą užslopino. :/

stai

tau ir /karalystes demokratija/ ko noret is uzkietiejusiu kolonizatoriu....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS