Šiemet per Izraelio ir palestiniečių konfliktą jau žuvo 100 žmonių | kl.lt

ŠIEMET PER IZRAELIO IR PALESTINIEČIŲ KONFLIKTĄ JAU ŽUVO 100 ŽMONIŲ

Izraelio pajėgoms penktadienį nušovus peiliu ginkluotą palestinietį, kuris, kaip teigiama, bandė įvykdyti išpuolį, šiemet per Izraelio ir palestiniečių konfliktą žuvusių žmonių skaičius padidėjo iki 100.

Palestiniečių Sveikatos apsaugos ministerija paskelbė, kad 23 metų Yazanas Omaras Jamilas Khasibas (Jazanas Omaras Džamilas Chasibas) mirė izraeliečiams „pradėjus šaudyti į jį prie šiaurinio įvažiavimo į al Biros“ miestą netoli Ramalos okupuotame Vakarų Krante.

Izraelio kariuomenė nurodė, kad „kariai pastebėjo įtariamąjį ir parašė jį prisistatyti“. Tada jis „išsitraukė peilį ir artinosi prie karių, o šie atsakė ugnimi“.

Nuo metų pradžios Izraelio ir palestiniečių konfliktas jau nusinešė 86 palestiniečių kovotojų ir civilių, įskaitant vaikus, gyvybes.

Per tą patį periodą taip pat žuvo 13 izraeliečių karių ir civilių, įskaitant vaikus, ir vienas civilis ukrainietis, rodo naujienų agentūros AFP kaupiami oficialūs duomenys.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Jo

Jo rezultatas po truputi gereje pernai zuvo 100 palestinieciu ir du zydai siemet jau skaicius lygesnis 18 zydu matyt palestinieciai kovot pramoko geriau

Slava Izrailiu

Herojam Slava

SUSIJUSIOS NAUJIENOS