Sumaištis festivalyje Londone: žmonės alpo ir buvo trypiami | kl.lt

SUMAIŠTIS FESTIVALYJE LONDONE: ŽMONĖS ALPO IR BUVO TRYPIAMI

  • 2

Į festivalį „We Are FSTVL“ Londone atvykusiems žmonėms teko stovėti ilgiausiose eilėse. Galiausiai minia ėmė veržtis pro apsauginių saugomus vartus, skelbia portalas bbc.com.

Apie tai, kas dėjosi prie įėjimo į festivalį „We Are FSTVL“, galima susidaryti įspūdį iš nuotraukų ir vaizdo įrašų socialiniuose tinkluose.

Rytų Londone rengiamame dviejų dienų trukmės festivalyje šeštadienį turėjo koncertuoti grupė „Chase and Status“, reperis Bugzy Malone ir duetas „CamelPhat“.

Kilusios suirutės liudininkai pasakojo, kad, pristigus apyrankių, į Upminsterį suvažiavusiems žmonėms teko ilgiausiai stovėti karštyje. Galop jų kantrybė trūko – minia ėmė brautis pro apsaugos personalą.

Viena liudininkė pasakojo mačiusi pykinimą patiriančių, vemiančių žmonių, kai, prieš kylant suirutei prie vartų, stovėjo aptvertoje teritorijoje.

Kitas liudininkas pasakojo, kad iš spūsties ištrūkusieji šliaužė žeme ir dejavo, nes buvo trypiami. Tuo tarpu apsauginiai stūmė žmones atgal.

Festivalio organizatoriai išplatino pareiškimą, kuriame pareiškė nuoširdų atsiprašymą visiems, kuriems teko laukti.

Jie taip pat nurodė, kad sekmadienį ketina pagausinti personalo gretas ir imtis kitų priemonių, kad bilietus pavyktų patikrinti kuo greičiau.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Rusų darbas...

Ozys&Ozesnis

Jezau, jezau, baisiau nei per SAUSIO 13

SUSIJUSIOS NAUJIENOS