Ukrainiečių žiniasklaidoje pasirodė žinia, neva V. Putinas paniro į komą (papildyta) | kl.lt

UKRAINIEČIŲ ŽINIASKLAIDOJE PASIRODĖ ŽINIA, NEVA V. PUTINAS PANIRO Į KOMĄ (PAPILDYTA)

Po nesėkmingos operacijos, siekiant pašalinti vėžinį naviką, Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną ištiko koma, rašo „Obozrevatel“, remdamiesi šaltinių duomenimis.

Kaip teigiama, žvalgybos duomenimis, Rusijos prezidentas neva yra reanimacijoje, jo gyvybė palaikoma aparatų. Esą V. Putinas rodė visus smegenų kamieno refleksų slopinimo požymius, jo kūnas nereaguoja į skausmą.

Manoma, kad Rusijos prezidento aplinka nusprendė nuslėpti informaciją apie V. Putino būklę, kol Kremlius nuspręs, kas bus Rusijos prezidento įpėdinis.

Iki tol vietoje Rusijos lyderio viešumoje pasirodys jo dubleris, leisiantis sukurti norimą įvaizdį žiniasklaidai.

Tikimasi, kad Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas netrukus kreipsis į Turkijos prezidentą Recepą Tayyipą Erdoganą prašydamas paskelbti V. Putino ir Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio susitikimą. Tačiau, šaltinių teigimu, šis susitikimas neįvyks, nes Rusijos atstovai nenori susitikime V. Putino pakeisti dubleriu.

Kremliaus melagienos

Pranešimai apie V. Putino ligas, operacijas ir komas dirba Kremliaus naudai. Tai trečiadienį pareiškė Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Viktoras Andrusivas, praneša UNIAN.

Todėl neverta tikėti tokiomis melagienomis. Bet jei taip nutiks, tai atšvęsime.

Pasak jo, pranešimai apie Rusijos diktatoriaus sveikatos bėdas skelbiami specialiai prieš planuojamus jo pasirodymus viešumoje.

„Kiekvieną sykį prieš Putino pasirodymą viešumoje atsiranda informacija apie sunkią jo būklę. Kaip tik prieš Peterburgo forumą, kuriame birželio 17 d. turėtų dalyvauti Rusijos vadovas, buvo išplatinta informacija, kad esą jį ištiko koma“, – sakė patarėjas.

Anot V. Andrusivo, tokios Kremliaus melagienos kelia nepasitikėjimą žiniasklaida ir visais, kurie platina pranešimus.

„Po tokių viešų pareiškimų paaiškėja, kad Putinas yra „gyvesnis už visus gyvus“, kaip rusai sako apie savo vadus. Taip Rusijai pavyksta niveliuoti informacijos poveikį. Todėl neverta tikėti tokiomis melagienomis. Bet jei taip nutiks, tai atšvęsime“, – pridūrė V. Andrusivas.

Gairės: karas Ukrainoje, Vladimiras Putinas, paniro į komą, Vladimio Putino sveikata
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS