URM: dėl koronaviruso uždarytame Tenerifės viešbutyje – trys lietuviai | kl.lt

URM: DĖL KORONAVIRUSO UŽDARYTAME TENERIFĖS VIEŠBUTYJE – TRYS LIETUVIAI

Dėl koronaviruso į karantiną uždarytame Tenerifės viešbutyje yra trys Lietuvos piliečiai, patvirtino Užsienio reikalų ministerija.

Vasario 24 dieną pietinėje Tenerifės dalyje esančiame viešbutyje „H10 Costa Adeje Palace“ buvo aktyvuotas koronaviruso protokolas ir paskelbtas karantinas. Lietuvos ambasados Madride žiniomis, šiuo metu žinoma apie tris Lietuvos piliečius, esančius karantinui uždarytame viešbutyje Tenerifėje“, – antradienį pranešė URM.

Pasak ministerijos, jie į Tenerifę atvyko iš Didžiosios Britanijos. Jie patys susisiekė su ambasada. Ambasada palaiko su jais ryšį.

Kaip skelbta anksčiau, viešbutyje karantinas paskelbtas dėl koronavirusu užsikrėtusio vyro, čia izoliuoti liko maždaug tūkstantis žmonių.

Ministerija artimiausiu metu pataria nevykti į pietinėje Tenerifės salos dalyje esantį Adechės miestą ir jo apylinkes.

URM rekomenduoja į Ispaniją vykstantiems ar jau šioje šalyje esantiems Lietuvos piliečiams išlikti budriems, su savimi visuomet turėti galiojančius asmens dokumentus. Taip pat siūloma vengti protestų ar demonstracijų požymių turinčių susibūrimų.

Visame pasaulyje, naujausiais duomenimis, iš viso patvirtinta jau daugiau nei 80 tūkst. koronaviruso atvejų, taip pat registruota ir 2,7 tūkst. mirčių.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

...

tautieciai vaziuokite nors kitose salyse pasigydysit uz dyka

KLP

tai vakar is siaurines italijos gryzo autobusas su Lietuviais ivisas karantinas toks, kad internete reikia uzsiregistruoti :D ismirsim kaip lapai greit.

...

Bet kaip čia mūsų premjerui pavyko iš karantino zonos pabėgt?..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS