Ukraina apie derybas su Rusija: viskas, dėl ko sutariame, turėtų būti geriau nei prieš karą | kl.lt

UKRAINA APIE DERYBAS SU RUSIJA: VISKAS, DĖL KO SUTARIAME, TURĖTŲ BŪTI GERIAU NEI PRIEŠ KARĄ

  • 0

Šalis agresorė Rusijos Federacija vykdo galingas informacines-psichologines specialiąsias operacijas, kurių tikslas – įtikinti visus, kad Ukraina neva atsisako derėtis su Maskva dėl taikos arba jose pralaimi, informuoja news.liga.com. Apie tai pranešė Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio patarėjas Aleksejus Arestovičius.

„Viskas, dėl ko sutariame, turėtų būti geriau nei prieš karą, nes kodėl tada buvo Ukrainos žmonių aukos? Tai yra, jums nėra ko jaudintis. Mums čia rūpi ir valstybė, ir žmonės. Nes mes ar jūs esate valstybė ir žmonės. Ir mes niekada – kartoju – niekada neatsisakysime savo nacionalinių interesų“, – pabrėžė A. Arestovičius.

Jis taip pat trumpai apibūdino situaciją fronte.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino vienos iš Rusijos Federacijos armijų, įsiveržusios į Ukrainą, vadavietę.

„Tai didžiulis pasiekimas. Tai, ko gero, reiškia kelių generolų žūtį ir atitinkamai pauzę bei dezorganizaciją vykdant priešo karo veiksmus“, – aiškino Ukrainos vadovo patarėjas.

„Mūsų karinės oro pajėgos tradiciškai demonstravo geriausią savo pusę: penki Rusijos lėktuvai, du sraigtasparniai, vienas dronas ir kelios sparnuotosios raketos daugiau niekada nekels grėsmės ukrainiečiams. Priešas, suprasdamas, kad jam nesiseka karinėje dalyje, tradiciškai bombarduoja civilius objektus. Pasaulio bendruomenė turėtų tinkamai į tai reaguoti“, – sakė A. Arestovičius.

Gairės: karas Ukrainoje, derybos su Rusija, Aleksejus Arestovičius
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS