Vašingtone policija nušovė 18 metų afroamerikietį | kl.lt

VAŠINGTONE POLICIJA NUŠOVĖ 18 METŲ AFROAMERIKIETĮ

Jungtinėse Valstijose nuo policijos šūvių vėl žuvo afroamerikietis. Vašingtono policijos vadas Peteris Newshamas spaudos konferencijoje sakė, kad policininkas trečiadienį šovė į sprunkantį vyrą. Vietos politikų duomenimis, aukai buvo 18 metų.

Pareigūnai gavo duomenų, kad viename automobilyje Vašingtono pietuose gali būti ginklų, – kalbėjo P. Newshamas. Kai policininkai priartėjo prie automobilio, keli jame buvę žmonės spruko pėsčiomis. Tada vienas pareigūnas panaudojo šaunamąjį ginklą.

Pašautas afroamerikietis buvo nuvežtas į ligoninę, kur konstatuota jo mirtis. P. Newshamas pridūrė, kad pareigūnai įvykio vietoje rado du ginklus.

Po afroamerikiečio Geotge‘o Floydo mirties per brutalią policijos operaciją Mineapolyje gegužės pabaigoje daugelyje miestų kilo protestai prieš policijos smurtą ir rasizmą.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

baisus floidai

[velnys]]taiklus pastebejimas O juodieji Trumpui paliko sukilusius JAV juoduosius,,;

velnys

baisaus daikto, Ugandoj policija tik juodus ir nusauna ir niekas nieko

patys

kalti pisileido visokiu prisiveze vergu ir nori kad jie pamirstu tai obama sia pekla ir isjudino su zydsatanistais ir kt sionistais kurie dabar su demokratais ir narkomanais baidenais visa kalte vercia Trumpui ir ko gero tai buvo samoningai nusautas ir dar bus ne 1 kad galetu ji likviduot bet juckiam nuo to geriau nebus nes tie demonai juos visai prazudys .........''
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS