Vengrijoje greitkelyje susidūrė per 40 transporto priemonių | kl.lt

VENGRIJOJE GREITKELYJE SUSIDŪRĖ PER 40 TRANSPORTO PRIEMONIŲ

  • 3

Viename Vengrijos greitkelyje šeštadienį susidūrus dešimtims transporto priemonių, buvo sužeista per 30 žmonių, o keliolika transporto priemonių užsiliepsnojo.

Policija pranešė, kad penki vilkikai su priekabomis ir 37 kitos transporto priemonės susidūrė greitkelyje M1 už maždaug 25 kilometrų į vakarus nuo Budapešto.

Pasak pareigūnų, 19 transporto priemonių užsiliepsnojo. Jų duomenimis, buvo sužeisti 36 žmonės, vienas iš sužeistųjų yra kritinės būklės, o dar trylika – sunkios būklės.

Vengrijos nacionalinis nelaimių prevencijos direktoratas pranešime nurodė, kad kilę gaisrai buvo užgesinti, o į susidūrimo vietą padėti sužeistiesiems nusiųsti keturi gelbėtojų sraigtasparniai, taip pat gelbėtojų komandos iš įvairių netoliese esančių miestų.

Užsitęsus valymo ir tvarkymo darbams, greitkelyje buvo blokuotas eismas abiem kryptimis.

Vengrijos televizija M1 pranešė, jog nacionalinės greitosios medicininės pagalbos tarnybos atstovas Palas Gyorfi (Palas Djorfis) atsisakė nurodyti galimą nelaimės priežastį.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

jau

marmaliuota kom saika loja ant tautos kuri Orbano valdoma nori ramiai gyvent o avarija galejo ir samoningai isprovokuot pagal u spec t nurodyma ???===

skiep

masoliai nemoka naudotis unitazu,jiems veze srutas.

burbonas

Tikriausiai labai skubejo i maskolija atvezti unitazus ir skalbimo masinas?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS