Vokietijos šaulys „Youtube“ kanale paliko keistą įrašą | kl.lt

VOKIETIJOS ŠAULYS „YOUTUBE“ KANALE PALIKO KEISTĄ ĮRAŠĄ

Spėjamas šaulys, sėjęs mirtį Vokietijos Hanau mieste, saugumo šaltinių teigimu, prieš kelias dienas „Youtube“ kanale paskelbė vaizdo įrašą. Šiame įraše vyras sklandžiai angliškai kalba apie „asmeninę žinutę visiems amerikiečiams“. Įrašas darytas privačiame bute.

Vyras įraše kalba, kad JAV egzistuoja požeminiai kariniai objektai, kuriuose kankinami ir žudomi vaikai. Ten esą taip pat garbinamas velnias. JAV piliečiai turi pabusti ir „dabar kovoti“ su šia padėtimi. Nuorodų į būsimas žudynes Vokietijoje įraše nėra. Nusikaltimo, pražudžiusio iš viso 11 žmonių, motyvas kol kas nežinomas.

Vokietijos žiniasklaida tuo tarpu skelbia, kad tyrėjai identifikavo šaulį. Tai Tobias R. Interneto portale, kuris tariamai priklauso R., jis save vadina bankininku, 1977 metais gimusiu Hanau ir čia užaugusiu.

Hanau mieste trečiadienio vakarą dviejose skirtingose vietose buvo nušauti devyni žmonės. Praėjus kelioms valandoms po nusikaltimo policija jo bute rado spėjamo šaulio kūną. Čia taip pat rastas dar vienas negyvas asmuo. Kai kuriais duomenimis, tai šaulio motina.

GALERIJA

  • Vokietijos šaulys „Youtube“ kanale paliko keistą įrašą
  • Vokietijos šaulys „Youtube“ kanale paliko keistą įrašą
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS