Žiauriai nužudytos ir išžagintos 14-metės lietuvės tyrime – netikėta detalė | kl.lt

ŽIAURIAI NUŽUDYTOS IR IŠŽAGINTOS 14-METĖS LIETUVĖS TYRIME – NETIKĖTA DETALĖ

  • 13

Praėjusių metų pradžioje žiauriai nužudyta 14-metė lietuvaitė Viktorija Sokolova norėjo pati pasitraukti iš gyvenimo. Tokios išvados portale BBC šiandien skelbiamos, esą, išklausius Viktorijos geros draugės parodymus. Jai lietuvė pasakojo apie nelaimingą gyvenimą namuose likus vos kelioms savaitėms iki tol, kol buvo nužudyta, kaip praneša portalas anglija.today.

Lietuvaitę nužudė 17-metis Ayman Aziz Wolverhamptono miesto parke. Jam pripažinta šizofrenija, jaunuolis nuteistas kalėti iki gyvos galvos. Šįkart buvo teisiškai sulaužytas ir nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas, kadangi buvo paviešinta žudiko tapatybė ir nuotrauka.

Netrukus bus dveji metai po mergaitės mirties, o bylos duomenys ir toliau narstomi. Vis dažniau įsimaišo lietuvės mama ir patėvis, jiems mesti kaltinimai. Šįkart atvirai kalbama apie tai, kad mergaitė pati gyveno chaotiškai, jos charakteris buvo maištingas, namuose nuolat kilo problemos.

Jos mirtis jokiais būdais negalėjo būti numatyta.

Ataskaitoje teigiama, kad paauglė su nekantrumu laukė, kada galės palikti namus, tačiau jos mirtis jokiais būdais negalėjo būti numatyta. Taip pat tvirtinama, kad mama ir patėvis turėjo daug vargo dėl dukters maištingumo, brendimas jai prasidėjo ganėtinai anksti, ji susidomėjo žalingo gyvenimo įpročiais.

Tyrimo ataskaitoje minima, kad V. Sokolova dažnai buvo matoma su vyresniais vyrais, buvo kilę abejonių dėl seksualinio išnaudojimo. Socialiniai darbuotojai ataskaitoje mini, kad draugai pasakojo, kad ant Viktorijos kūno ne kartą matė smurto žymių.

Visgi, mama ir patėvis tvirtina, kad visi rūpesčiai prasidėjo po to, kai Viktorija susipažino su bendraamžiu vaikinu, kuris labai pakeitė dukters elgesį.

Viktorija Jungtinėje Karalystėje su mama ir patėviu gyveno septynerius metus. 2017-ųjų pabaigoje ji išsikraustė gyventi pas tėvą į Belfastą, tačiau dar 2018-ųjų vasarį grįžo gyventi pas mamą. Mergaitė nenujautė, kad vos po mėnesio tragiškai baigsis jos gyvenimas.

Portalas primena, kad 14-metė V. Sokolova negyva rasta praeitų metų balandį Wulverhamptono mieste, Anglijoje, netoli savo namų esančiame parke. Teisme konstatuota, kad  įtariamasis kaltinamas lytiškai santykiavęs su mergaitės kūnu ir po jos nužudymo.

Gairės: pagalbos tel, nužudyta lietuvė, lietuvės žmogžudystė, Ayman Aziz
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

...

Būtų ta mergelė LAIKU rykštelės gavus, iki šiol būtų linksma ir laiminga.

ANALINIS ANALAS

taip, negrams taip!~!!!!! aš myliu negrus, tepalus, taipĄĄĄĄĄĄĄ!!!!!!

Manančiam (iai) 11:36:45

Ryškiai toliau savo Kalabybiškio nebuvai. Neteršk eterio.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS