Žudikas maniakas Floridoje nušovė keturis žmones | kl.lt

ŽUDIKAS MANIAKAS FLORIDOJE NUŠOVĖ KETURIS ŽMONES

  • 1

Floridoje policija antradienį suėmė vyrą, kaip įtariama, per kelias savaites nužudžiusį keturis žmonės šios valstijos mieste Tampoje.

Šie nužudymai įvykdyti nuo spalio 9-osios iki lapkričio 14-osios septynių kvartalų teritorijoje Tampos darbininkiškame Seminolų Kalvų rajone. Už informaciją, galinčią padėti atskleisti numanomo žudiko maniako nusikaltimus, pareigūnai siūlė 100 tūkst. dolerių atlygį.

Aukos, kurių amžius – nuo 20 iki 60 metų, buvo nušautos, kai žudikas šiuos žmones užklupdavo vienus gatvėje. Jokio akivaizdaus šių žmogžudysčių motyvo nebuvo nustatyta; nei viena iš aukų nebuvo apiplėšta.

Tampos policijos pranešime sakoma, kad 24 metų Howellis Emmanuelis Donaldsonas III (Hauelis Emanuelis Donaldsonas) buvo suimtas pareigūnams gavus informacijos, kad vyras nešiojasi šaunamąjį ginklą, paslėptą greitojo maitinimo restorano „McDonald's“ maišelyje.

„Po kelių valandų, (policija) turėjo pakankamai informacijos, kad apkaltintų Donaldsoną dėl visų keturių žmogžudysčių, įvykdytų Seminolų Kalvų rajone“, – nurodė policijos departamentas.

Pranešime neužsimenama, ar asmuo, pranešęs apie šį įtariamąjį, gaus 100 tūkst. dolerių premiją. Policija anksčiau sakė, kad šiuos pinigus skyrė teisėsaugos organizacijos ir privatūs donorai.

Policijos vadas Brianas Duganas (Brajenas Diuganas) antradienį per spaudos konferenciją sakė, kad H. E. Donaldsonas bus apkaltintas keturiais pirmojo laipsnio nužudymais. Už šiuos nusikaltimus Floridoje gali būti skirta mirties bausmė.

„Prieš 51 dieną sakiau, kad tai yra kova tarp gėrio ir blogio, – toje pačioje spaudos konferencijoje sakė Tampos meras Bobas Buckhornas (Bobas Bakhornas). – Ką gi, šį vakarą gėris laimėjo. Šį vakarą mūšyje tarp tamsos ir šviesos laimėjo šviesa.“

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...

JAV realybė: "Nė dienos be masinių žudynių".

SUSIJUSIOS NAUJIENOS