Žymus JAV teisininkas už žmonos ir sūnaus nužudymą nuteistas kalėti iki gyvos galvos | kl.lt

ŽYMUS JAV TEISININKAS UŽ ŽMONOS IR SŪNAUS NUŽUDYMĄ NUTEISTAS KALĖTI IKI GYVOS GALVOS

Alexas Murdaughas (Aleksas Murdo), garsus Pietų Karolinos teisininkas, penktadienį už žmonos ir sūnaus nužudymą jų medžioklės namelyje buvo nuteistas kalėti iki gyvos galvos byloje, kuri sulaukė viso pasaulio dėmesio.

Teisėjas Cliftonas Newmanas (Kliftonas Niumanas) 54 metų A. Murdaugh, kilusį iš elitinės teisėjų ir advokatų šeimos, nuteisė kalėti iki gyvos galvos už 2021 metų birželio 7 dieną įvykdytą sūnaus Paulo (Polo) ir jo žmonos Maggie (Megi) nužudymą.

Atmesdamas A. Murdaugh teiginius apie nekaltumą kaip „neįtikinamus“, teisėjas pasakė susigėdusiam teisininkui, kad jis turėtų „matyti Paulą ir Maggie nakties metu, kai bandysite užmigti“.

„Esu tikra, kad jie atkeliauja tavęs aplankyti“, – kalbėjo teisėjas.

Ketvirtadienį po mažiau nei tris valandas trukusių svarstymų prisiekusieji pripažino A. Murdaugh kaltu dėl žmonos ir sūnaus nušovimo.

Sudėtinga byla apskriejo visą šalį, o platformose „Netflix“ ir HBO pasirodė populiariais tapę vaidybiniai dokumentiniai filmai apie daugiau nei mėnesį trukusį teismo procesą.

Prokuratūros teigimu, A. Murdaugh nužudė savo šeimos narius po to, kai suprato, kad netrukus jie paviešins, kad jis daugelį metų vogė milijonus iš jo advokatų kontoros ir klientų, kad galėtų nusipirkti opioidų, nuo kurių buvo priklausomas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Slykstu

O kad seimos nariai norejo isduoti savo seimos galva, geda apie tai ne puse zodzio!! Isdavikams GERAS galas!!!

Kaimo dienai labai aktuali tema.

Daugiau tokių Lithuenijos problemų. Visiems labai įdomu. Spaudalų informacinė krizė!

Na, o mūsų jurisdikcijos atstovai ką išdarinėja?

Ar suprantate, kas dedasi mūsų prokurorų, teisėjų, kitų jurisdikcijos atstovų gyvenimuose? Pažiūrėkit į jų vaikus, anūkus,cseseris ir žmonas. Gerai pažiūrėkit. Vaikų normalių ir anūkų jie praktiškai neturi. Stebėkite juos mokyklose, suprasit. Jų nusikaltimai yra tokie, kad net siaubo filme nematėt. Jų tarpe narkomanai ir prekeiviai narkotikais, daug iškrypėlių visokių. Ir nė vieno nerasit iš jų, kad būtų teisiami ar nors kokią sankciją gautų už išprievartautą vaiką arnužudytą žmogų, prekybą narkotikais. Būtina daryti žmonėms stebėjimą, pasitelkti namų tvarkytojas, mokytojas, kurios dirba su tų prokurorų vaikais, anūkais. Kad pafilmuotų orgijas ir ką jie išdarinėja. Kad pafilmuotų ką jie veikia tailanduosr ir Balyje, ką jie iš tiesų daro, kai yra išsiųsti atseit mokytis į užsienį. Tai viešas interesas. Nes kai einate į teismą, jus teisia praktiškai išsigimėliai visokie, kurie normalaus žmogaus gyvenimo net neįsivaizduoja, jų pačių gyvenimai yra iškrypėlių fiestos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS