Apie save priminęs A. Lezama įtvirtino „Riterių“ pergalę | kl.lt

APIE SAVE PRIMINĘS A. LEZAMA ĮTVIRTINO „RITERIŲ“ PERGALĘ

  • 0

Ketvirtadienį Gargždų miesto stadione „Banga“ 0:2 nusileido Vilniaus „Riteriams“.

Pirmieji progas pasižymėti turėjo gargždiškiai, tačiau Y.Pavlyk iš baudos aikštelės prieigų smūgiavo vartininkui į rankas, o netrukus po puikaus S.Urbio perdavimo R.Vėževičiaus bandymą paskutinę akimirką blokavo gynėjas. Į šiuos „Bangos“ išpuolius „Riteriai“ atsakė G.Paulausko smūgiu iš 16 metrų į vartų virpstą.

Kėliniui persiritus į antrą pusę komandos vėl suaktyvėjo. 29 minutę pakėlus kampinį O.Aksonov permetė kamuolį R.Vėževičiui, tačiau „Bangos“ puolėjui smūgis nepavyko ir „Riterius“ išgelbėjo vartininkas. Po poros minučių jau įtampa kilo prie gargždiškių vartų, kai iš aštraus kampo pavojingai smūgiavo G.Paulauskas.

Nelaiminga „Bangai“ tapo 39 minutė, kai praradus kamuolį savo aikštės pusėje, „Riteriai“ surengė kontrataką ir M.Pavlovski iš kelių metrų pasiuntė kamuolį į vartus – 0:1.

Antrajame kėlinyje gargždiškiai bandė atstatyti pusiausvyrą, tačiau svečiai užtikrintai gynėsi ir viskas, ką pavyko padaryti, tolimais smūgiais patikrinti „Riterių“ vartininko budrumą.

Tuo tarpu svečiai 86 minutę surengė dar vieną rezultatyvią kontrataką. Atakos smaigalyje atsidūręs A.Lezama iš 16 metrų pasiuntė kamuolį į viršutinį vartų kampą – 0:2.

GALERIJA

  • Apie save priminęs A. Lezama įtvirtino „Riterių“ pergalę
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS