Apmaudžiai klydęs „Panevėžys“ europinę kelionę baigė Moldovoje | kl.lt

APMAUDŽIAI KLYDĘS „PANEVĖŽYS“ EUROPINĘ KELIONĘ BAIGĖ MOLDOVOJE

  • 1

„Panevėžio“ futbolininkams nepavyko peršokti pirmojo UEFA Konferencijų lygos atrankos barjero.

Valdo Urbono treniruojama komanda išvykoje 0:2 nusileido Moldovos čempionato bronzos medalių laimėtojams Orhėjaus „Milsami“ žaidėjams.

Pirmasis susitikimas Panevėžyje baigėsi lygiosiomis 0:0, tad bendru rezultatu 2:0 į kitą etapą žengė Moldovos ekipa.

Panevėžiečių viltys gerokai susitraukė sužaidus vos kiek daugiau nei tris minutes, kai Radu Ginsari perdavimu supjaustė svečių gynybą, o Danas Spataru iš artimo nuotolio nuginklavo „Panevėžio“ vartininką Rafaelį Broetto.

Skirtumas padvigubėjo po Joshua Akpudje nelaimės 54-ą minutę. Po oponentų perdavimo „Panevėžio“ vidurio gynėjas iš Nigerijos nesėkmingai pataikė į kamuolį, kuris skriejo tiesiai į savų vartų tinklą.

Intrigą dar galėjo atgaivinti 71-ą minutę baudinį mušęs „Panevėžio“ legionierius Jeffrey Sarpongas, bet jo smūgis buvo netikslus – olandas pataikė į virpstą.

Nors Aukštaitijos futbolininkai Moldovoje atliko daugiau smūgių (10-7) ir dažniau kontroliavo kamuolį (57 proc. prieš 43 proc.), labai pavojingų situacijų prie varžovų vartų jiems sukurti nepavyko ir į kitą etapą žengė priešininkai.

„Panevėžys“ Konferencijų lygoje žaidė antrą sezoną paeiliui, bet pernai irgi krito prieš pirmą sutiktą varžovą, kai bendru rezultatu 0:2 nusileido „Vojvodina“ komandai iš Serbijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jadzė

S Pirdžiai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS