Po nesėkmės treneris kreipėsi į dangiškąsias jėgas | kl.lt

PO NESĖKMĖS TRENERIS KREIPĖSI Į DANGIŠKĄSIAS JĖGAS

"Netikėjome, kad bus lengva. Jonaviečiai su "Sūduva" pralaimėjo minimaliai, tad ruošėmės kovai", - sakė Davidas Afonso.Portugalo treniruojama Gargždų „Banga“ "Optibet" A lygos 35-ojo turo akistatoje namuose 2:0 (1:0) įveikė autsaiderę „Jonavą“.

"Dangiškoji kanceliarija žiūri į mus iš viršaus ir nepadeda", - skundėsi "Jonavos" komandos vairininkas Petro Kušlykas. - Kad nesiseka, tai nesiseka, vis negalime laimėti. Stengėmės".

Jo auklėtiniai Gargžduose praleido jau 13-ąją minutę, kai nesulaikė Valdo Paulausko kirčio galva. Tiesa, antroje pirmojo kėlinio pusėje jonaviečiai buvo perėmę iniciatyvą ir turėjo gerą galimybę. Saugas Artiomas Radčenka susistabdė kamuolį baudos aikštelėje ir pažeme smūgiavo greta virpsto.

Po pertraukos V. Magdušausko smūgiuotą kamuolį beveik nuo vartų linijos išmušė „Jonavos“ gynėjas. 65-ąją minutę jonaviečiai liko dešimtyje – už antrą geltoną kortelę buvo pašalintas Nojus Stankevičius.

„Banga“ 80-ąją minutę džiaugėsi antru įvarčiu. Renano Paulino spirtą kamuolį į skersinį nukreipė A. Fastovas, kuris apsigynė nuo pirmojo Roberto Vėževičiaus bandymo, tačiau antrasis 36-erių futbolininko smūgis buvo taiklus. Tai buvo 8-asis ukmergiškio įvartis šio sezono „Optibet A lygoje“. Per likusį laiką aikštėje pasirodė ne vienas jaunas futbolininkas – Lietuvos čempionate debiutavo 15-metis „Jonavos“ futbolininkas Mantas Klapatauskas.

"Teko leisti jaunus berniukus, nes kitų žaidėjų neturime. Kuo galime, tuo remiamės. Per pastaruosius du mėnesius pekeičiau beveik visą komandą - net 14 žmonių. Tad nėra lengva", - sakė "Jonavos" vairininkas Petro Kušlykas.

"Šiek tiek nustojome žaisti po pirmojo įvarčio, nerealizavome progų ir galėjome praleisti patys. Gerai, kad paskui vėl suaktyvėjome ir pabaigėme darbą", - komentavo D.Afonso.

Po šios pergalės „Banga“ turi 30 taškų ir kovoje dėl išlikimo A lygoje 4 taškais lenkia Telšių „Džiugą“. Lygos autsaiderių jonaviečių kraityje lieka 3 taškai.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

v

Čia tarybinė Klaipėda - retas šlamštas

herkus

kokia cia vista rase sita straipsni? kaip suprasti "visiskai priartejo prie islikimo" jei Dziugas atsilieka 4 taskais ir jiems beliko tik 1 rungtynes?..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS