Buvusi Brazilijos futbolo žvaigždė D. Alvesas nuteistas kalėti už išžaginimą | kl.lt

BUVUSI BRAZILIJOS FUTBOLO ŽVAIGŽDĖ D. ALVESAS NUTEISTAS KALĖTI UŽ IŠŽAGINIMĄ

  • 2

Ispanijos teismas, pripažinęs buvusį Brazilijos rinktinės puolėją Dani Alvesą (Danį Alvesą) kaltu dėl jaunos moters išžaginimo viename Barselonos naktiniame klube 2022 metų gruodį, ketvirtadienį skyrė jam ketverių su puse metų laisvės atėmimo bausmę.

„Nukentėjusioji nedavė sutikimo ir yra įrodymų, kurie, be ieškovės parodymų, leidžia išžaginimą laikyti įrodytu“, – rašoma Barselonos teismo pareiškime.

„Teismas laiko įrodytu faktą, kad atsakovas staiga sugriebė ieškovę, pargriovė ją ant žemės ir įsiskverbė vaginaliniu būdu neleisdamas pajudėti, o ieškovė atsisakė ir norėjo išeiti“, – teigė teismas.

Jis taip pat nurodė, kad triskart Čempionų lygos nugalėtojas, atlikęs laisvės atėmimo bausmę, bus nuteistas penkerius metus lygtinai ir pareikalavo sumokėti 150 tūkst. eurų kompensaciją aukai.

Verdiktą dar galima apskųsti.

Buvusios futbolo žvaigždės teismas prasidėjo vasario 5 dieną. 40-metis buvo atvežtas į teismą policijos automobiliu iš įkalinimo įstaigos „Brians 2“, esančios netoli Katalonijos sostinės, kur jis buvo nuo sulaikymo 2023 metų sausį.

D. Alvesas buvo apkaltintas 2022-ųjų gruodžio pabaigoje naktinio klubo tualete išžaginęs jauną moterį.

Nukentėjusioji nedavė sutikimo ir yra įrodymų, kurie, be ieškovės parodymų, leidžia išžaginimą laikyti įrodytu.

Buvusi „Barcelona“ ir Paryžiaus „Saint-German“ žvaigždė buvo laikoma suimta be galimybės sumokėti užstato, nes teismas manė, kad esama pavojaus, jog D. Alvesas bandys pabėgti.

Pirmą kartą paviešinus šią istoriją ir prieš jį sulaikant D. Alvesas neigė pažįstantis šią moterį, tačiau per apklausą po suėmimo pakeitė savo versiją ir tvirtino, kad lytinių santykių turėjo abipusiu sutarimu.

Kaltintoja, kuri davė parodymus už širmos, kad būtų apsaugota jos tapatybė, teigė, kad D. Alvesas privertė ją mylėtis privačiame naktinio klubo tualete, nors ji maldavo jį paleisti, ir sukėlė jai „kančią ir siaubą“, teigė prokurorai.

Kartu su ja buvusi draugė apsipylė ašaromis ir teismui papasakojo, kad išėjusi iš tualeto nukentėjusioji „nevaldomai verkė“, sakydama, kad D. Alvesas ją „labai nuskriaudė“.

Tris dienas trukusiame teismo procese dalyvavęs D. Alvesas liudijo, kad jo lytiniai santykiai su moterimi vyko abipusiu sutarimu, ir neigė prieš ją panaudojęs smurtą.

Prokurorai anksčiau reikalavo skirti D. Alvesui devynerių metų įkalinimo bausmę, o po jos nustatyti 10 metų sąlyginės laisvės periodą.

Birželį paskelbtame interviu sportininkas gynė savo nekaltumą, sakydamas, kad jo sąžinė švari.

Per savo itin sėkmingą karjerą D. Alvesas iškovojo 42 futbolo titulus, įskaitant tris Čempionų lygos titulus su „Barcelona“ ir du „Copa Americas“ titulus su Brazilija.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

tokia karjera

o dabar uz p i z e sedes. Debilas

Zmona grazi

Bet vistiek niezti…

SUSIJUSIOS NAUJIENOS