Debiutantė „Hegelmann Litauen“ komanda įsitvirtino penktoje vietoje | kl.lt

DEBIUTANTĖ „HEGELMANN LITAUEN“ KOMANDA ĮSITVIRTINO PENKTOJE VIETOJE

  • 0

Debiutinį sezoną „Optibet A lygoje“ žaidžianti Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ komanda laimėjo ketvirtą kartą per pastaruosius penkis mačus.

Andriaus Skerlos treniruojama ekipa taip pat pasiekė revanšą – 17-ojo turo dvikovoje išvykoje 2:0 (2:0) įveikė nemažai praradimų turėjusią Gargždų „Bangą“.

Pirmosios akistatos minutės svečiams susiklostė tobulu scenarijumi: Karoliui Urbaičiui baudos aikštelėje sužaidus ranka, teisėjas skyrė baudinį, kurį vėl realizavo Nauris Petkevičius.

N. Petkevičius nuo 11 metrų žymos taikliai mušė jau trečią kartą šiemet – tai buvo penktasis įvartis šiame sezone.

Netrukus Yukiyoshi Karashima tolimu smūgiu sudrebino vartų konstrukciją, bet 22-ąją minutę įgyvendino savo tikslą. Japonas vėl šovė iš tolį, o kamuolys rikošetu nuo Edvino Bračkaus atsidūrė vartų tinkle.

Per likusį dvikovos laiką šeimininkai sukūrė keletą pusprogių, o Kauno rajono ekipa trečio įvarčio nepelnė dėl neišnaudotų progų bei gero vartų sargo Igno Driomovo žaidimo.

Prie „Bangos“ vairo debiutavęs strategas Davidas Afonso suteikė šansą starto sudėtyje debiutuoti saugui Mindaugui Gelžiniui ir po keitimo į kovą metė Paulių Lotužį, kuriam tai buvo pirmosios minutės šiame sezone.

„Hegelmann Litauen“ klubo gretose į rikiuotę grįžo Levanas Mačarašvilis, savo ruožtu, čempionato debiutantai su 21 tašku labiau įsitvirtino 5-oje pozicijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS