Drama sostinėje: kortelių gausa bei rezultatyvios „Žalgirio“ ir „Dainavos“ lygiosios | kl.lt

DRAMA SOSTINĖJE: KORTELIŲ GAUSA BEI REZULTATYVIOS „ŽALGIRIO“ IR „DAINAVOS“ LYGIOSIOS

  • 0

Lietuvos futbolo A lygos pirmenybių antrajame ture – dramatiškas ir netikėtai pasibaigęs Vilniaus „Žalgirio“ ir Alytaus „Dainavos“ ekipų susirėmimas. Aikštę anksčiau laiko šiose rungtynėse paliko du futbolininkai, o nuaidėjus galutiniam teisėjo švilpukui komandos pasidalino po tašką – 2:2.

Rungtynių pradžia A lygos čempionams nieko gero nežadėjo. Net keletą varžovų už savęs palikęs Shunas Maeta surengė įspūdingą reidą, kurio metu buvo neleistinai pargriautas baudos aikštelėje ir jau 15-ąją minutę Deivydas Matulevičius šaltakraujiškai realizavo 11 metrų baudinį.

Tiesa, dar iki pertraukos vilniečiai rezultatą išlygino – 30-ąją minutę Tomislavas Kišas atliko puikų perdavimą Hugo Videmontui, kuris nuginklavo alytiškių vartų sargą.

Po pertraukos rungtynių svarstyklės ir vėl persisvėrė į „Dainavos“ pusę.

59-ąją minutę „Žalgirio“ saugui Milenui Gamakovui už pavojingą žaidimą buvo parodyta antroji geltona kortelė, o bulgaro įteiktą dovanėlę alytiškiai išpakavo jau už kelių akimirkų.

Nors tolimas baudos smūgis Saidui Hamuličiui nepavyko, netrukus aukštas kamuolys patogiai atšoko Linui Klimavičiui, kuris negailestingai nubaudė savo buvusią komandą – 2:1.

 

 

Visgi 85-ąją minutę po didelės sumaišties baudos aikštelėje Saulius Mikoliūnas pelnė išlyginamąjį įvartį ir rezultatas tapo 2:2.

Tiksint paskutinėms rungtynių minutėms antrą geltoną kortelę prieš save išvydo ir svečių legionierius Cyrille'as Tchamba, aikštėje pasirodęs tik antrojo kėlinio viduryje.

Rungtynėse iš viso buvo parodytos net devynios geltonos kortelės, iš kurių dvi pavirto raudonomis.

A lygos čempionams tai buvo pirmasis mačas šiame sezone ir pirmasis iškovotas taškas.

„Dainava“, į A lygą patekusi išimtine tvarka, sezoną pradėjo su -3 taškais ir po lygiųjų sostinėje turi -2.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS