Futbolininkas D. Česnauskis oficialiai baigia karjerą | kl.lt

FUTBOLININKAS D. ČESNAUSKIS OFICIALIAI BAIGIA KARJERĄ

64 rungtynes Lietuvos futbolo rinktinėje sužaidęs, Rusijos čempionu tapęs, dukart Lietuvos ir kartą Škotijos taures laimėjęs, o pastarąjį penkmetį „Trakų“ klubui atidavęs Deividas Česnauskis šeštadienį po A lygos rungtynių „Trakai“ - „Kauno Žalgiris“ oficialiai užbaigs beveik du dešimtmečius trukusią profesionalo karjerą.

„Aš tam ilgai ruošiausi, todėl kol kas jaučiuosi pakankamai ramiai. Kita vertus, pagal save žinau, kad po paskutinio švilpuko emocijos sukils“, - sakė D. Česnaukis, į kurio paskutines rungtynes žadėjo atvykti ne vienas buvęs treneris ir ne vienas buvęs bendražygis.

Nors šiomis rungtynėmis „Trakų“ sezonas nesibaigia, tačiau paskutinės dvejos bus žaidžiamos Kaune ir Klaipėdoje, į kurias legendinis futbolininkas nebevyks.

„Užtenka paminėti, kad ir šios rungtynės labai svarbios. Turbūt, nedaug kas įsivaizdavo, kad penktajame rate su „Kauno Žalgiriu“ varžysimės dėl ketvirtos vietos ir tuo pačiu kelialapio į Europos lygą. Be abejo, kad karjerą noriu baigti pergalingai. Tikiu, kad komandos bičiuliai padės man tą pasiekti“, - sakė D. Česnauskis.

Futbolininkas pagal sužaistas rungtynes, vilkint „Trakų“ marškinėlius, yra antrojoje vietoje po Justino Januševskio. Per 2018 metų sezoną A lygoje jis sužaidė 12 rungtynių ir įmušė du įvarčius. Dar vieną pridėjo Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės akistatoje su „Paneriu“.

„Nėra kalbų, kad tai žmogus, kuris įeis į „Trakų“ istoriją. Jei būtumėm krepšinio klubas, galiu patikinti, kad jo marškinėliai kabėtų arenos palubėse. Tiek dėl jo sugebėjimų aikštėje, tiek dėl žmogiškųjų savybių, tiek dėl penkerių metų klube“, - sakė klubo direktorius Virmantas Lemežis.

Rungtynės tarp „Trakų“ ir „Kauno Žalgirio“ bus žaidžiamos šeštadienį 13 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS