Futbolo rinktinė grūdinsis prieš kovas Italijoje | kl.lt

FUTBOLO RINKTINĖ GRŪDINSIS PRIEŠ KOVAS ITALIJOJE

„Surinkta gera komanda. Lyginant su pernykščiais metais, šiemet turėjome daugiau laiko pasirengimui“, - sakė Ramūnas Radavičius. Buvęs Lietuvos futbolo rinktinės narys pakeitė specializaciją ir sustiprinęs Lietuvos paplūdimio futbolo rinktinę išvyko į Maskvą.

Lietuvos paplūdimio rinktinė baigė paskutinę kelių dienų stovyklą Prienuose ir jau šiandien išvyksta į Rusijos sostinę Maskvą, kur kovos dėl vieno iš penkių kelialapių į pasaulio čempionatą.

Lietuvos rinktinei Rusijoje teks kautis su pasaulio elitui priklausančioms rinktinėms, todėl vienas iš pagrindinių tikslų yra įgauti patirties ir pasiruošti Europos čempionato („Euro Beach Soccer“) B diviziono kovoms Katanijoje (Italija).

„Esame geros sportinės formos, pasirengę ir fiziškai, todėl dirbame iš visų jėgų. Lieka ten parodyti viską, ko išmokome čia“, - aiškino kitas rinktinės narys Aivaras Meškinis.

Lietuviai atrankos turnyre kausis su paplūdimio futbolo elitui priskiriamos Šveicarijos, pajėgiomis Baltarusijos ir Turkijos rinktinėmis.

„Šveicarai ką tik vykusioje pasaulinėje universiadoje laimėjo bronzą. Su jais pradėsime turnyrą Maskvoje. Tad pirmas mačas bus sunkiausias. Su baltarusiais ir turkais esame žaidę ir įsitikinome, kad galime kautis. Tiesa, mums ne visada užtenka jėgų“, - kalbėjo R.Radavičius.

„Mūsų grupė labai stipri. Neveltui visos mūsų varžovės žaidžia A divizione“, - žaidėjui antrino Lietuvos rinktinę treniruojantis specialistas iš Azerbaidžano Sahibas Mammadovas.

Tačiau treneris nemano, jog lietuviai turėtų bijoti galingesnių priešininkų.

„Turėsime trejas sunkias rungtynes, tačiau tai bus labai vertinga patirtis. Ypač prieš pasirodymą Italijoje, kur mūsų laukia Vengrijos, Estijos ir Moldovos ekipos“, - dėstė vairininkas.

„Mes nelabai turime ką prarasti, todėl nejausime spaudimo. Svarbiausia pasisemti patirties prieš turnyrą Italijoje, kur jau turėsime rodyti rezultatą“, - kalbėjo žaidėjas A.Meškinis.

GALERIJA

  • Futbolo rinktinė grūdinsis prieš kovas Italijoje
  • Futbolo rinktinė grūdinsis prieš kovas Italijoje
  • Futbolo rinktinė grūdinsis prieš kovas Italijoje
LFF/Eitvydas Kinaitis
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

KARzygio desra

Jes li ZENSCHYNA SLABA NA PEREDOK taigikariunas ir zmona gali pamatint.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS