Geros žinios pakaunės futbolo mėgėjams | kl.lt

GEROS ŽINIOS PAKAUNĖS FUTBOLO MĖGĖJAMS

  • 3

Kauno rajono savivaldybėje apsilankęs Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentas Edgaras Stankevičius su meru Valerijumi Makūnu aptarė futbolo plėtros regione ir bendros futbolo struktūros pakaunėje sukūrimo klausimus.

Kauno rajonas sparčiai auga, tad palaipsniui didėja ir vaikų susidomėjimas futbolu. „Siekdami sujungti visas futbolo komandas rajone („Hegelmann“ rungtyniauja A lygoje, FK „Garliava“ žaidžia LFF pirmojoje lygoje, Vilkija turi stiprią moterų komandą), sportuojančius vaikus, jaunimą, svarstome galimybes sukurti bendrą futbolo struktūrą pakaunėje“, – mintimis dalijosi LFF prezidentas.

„Aiški sporto struktūra gali padėti užauginti ateities čempionus. Jūsų idėja labai gera ir, jeigu futbolo bendruomenė pritars jai, mes ją palaikysime“, – teigė V. Makūnas.

E. Stankevičius užsiminė, kad federacija planuoja pakaunėje kurti salės futbolo komandą. „Norime populiarinti salės futbolą ir didinti komandų, žaidžiančių A lygoje, skaičių. Kauno rajonas turi viską, ko reikėtų tokiai komandai įkurti. Galbūt komanda galėtų būti kuriama su „Hegelmann“ vėliava ir nuo kito sezono jau rungtyniautų“, – planus atskleidė LFF prezidentas.

Raudondvaryje jau prasidėjo naujo, vieno didžiausių Kauno rajone stadiono statybos. Darbai vyksta pagal planą, prognozuojama, kad stadionas bus įrengtas 2024 m. rudenį. Jis turės 1 500 sėdimų vietų: 1 000 atvirų ir 500 dengtose tribūnose. Teisėjams, žaidėjams ir žurnalistams suplanuotos atskiros zonos. Visa infrastruktūra atitiks reikalavimus, keliamus aukščiausio lygio Lietuvos ir tarptautinėms futbolo varžyboms vykdyti. Be to, jame treniruosis Lietuvos futbolo čempionate Kauno rajonui atstovaujantis „Hegelmann“ futbolo klubas.

LFF prezidentas užsiminė, kad rajone yra didelis poreikis turėti pripučiamą futbolo maniežą, nes sparčiai auga sportuojančių vaikų skaičius ir esamos infrastruktūros trūksta, ypač šaltuoju metų laiku, kai lauke žaisti futbolo jau neįmanoma. Meras pažadėjo, kad savivaldybė panagrinės, ar yra gal

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

GEROS ZINIOS BUS TADA

kaip sita LFF isvaikys,kitaip futbolo nera ir nebus

Anonimas

LLF BANDOSŲ, SPEKULIANTŲ, KAIMIEČIŲ, NEVYKUSIŲ KREPŠININKŲ, DEBILOIDŲ IRŠYVA, KUR FUTBOLO NĖRA, TIK ŽODŽIAI PRIEDANGAI IR PINIGŲ PASISAVINIMUI.

švinius

Daromas šau ne futbolas, kaip visada, vienintele buvo išeitis, jei būtų buvęs įvestas tiesioginis valdymas,kito kelio prieš amorfofalus nėra, nebent visi savo noru paliktų LFF.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS