Gimtadienio dovanos treneriui auklėtiniai neįteikė | kl.lt

GIMTADIENIO DOVANOS TRENERIUI AUKLĖTINIAI NEĮTEIKĖ

Sekmadienį gimtadienį šventęs portugalas Davidas Afonso nesulaukė auklėtinių dovanos. Jo treniruojami Gargždų "Bangos" futbolininkai„Optibet A lygos“ 19-ajame ture savo tvirtovėje laikė lyderio "Panevėžio" klubo egzaminą. Po atkaklios kovos pergalę 1:0 namo išsivežė svečiai iš Aukštaitijos.

Rungtynių pradžioje gargždiškiai turėjo puikią progą - Karolis Žebrauskas kamuolį paliko Viliui Piliukaičiui, tačiau šūvis skriejo į vartų konstrukciją, smūgį apsunkino Matijus Remeikis. Kiek vėliau į artimąjį vartų kampą smūgiavo Ariagneris Smithas, bet jam pasižymėti nepavyko.

Pirmasis smūgis į vartų tinklą tapo įvarčiu, kai po Chafiko Tigroudja perdavimo kamuolį 44-ąją minutę į tolimąjį vartų kampą pasiuntė A. Smithas. Po kelių epizodų Mantą Bertašių patikrino ir Jeffrey Sarpongas, bet šį kartą vartų sargas žaidė užtikrintai.

63-iąją minutę šūvį iš už baudos aikštelės atliko M. Remeikis, tačiau įspūdingą šuolį atlikęs varžovų vartininkas kamuolį fiksavo savo rankose.

Vėliau pavojus kilo ir prie Vytauto Černiausko ginamo stačiakampio – po pakelto kampinio kamuolys atšoko komandos naujokui Konstantinui Šulcui, tačiau stiprus smūgis tikslus nebuvo.

Po sužaistų „Optibet A lygos“ 19-ojo turo  rungtynių „Panevėžys“ pirmauja turėdamas 46 taškus, tuo tarpu pralaimėjimą patyrusi Gargždų „Banga“ savo kraityje turi 19 taškų bei rikiuojasi septinta.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Mariakas

Menka banga...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS