Tuščios tribūnos kauniečių nesutrikdė | kl.lt

TUŠČIOS TRIBŪNOS KAUNIEČIŲ NESUTRIKDĖ

„Šiek tiek priminė kontrolinį mačą, bet lengva nebuvo“, - šyptelėjo Andrius Skerla. Jo treniruojamas Kauno rajono „Hegelmann“ klubas pratęsė pergalių seriją „Optibet A lygoje“. Šįkart kauniečių jėgą 3:0 pajuto Gargždų „Bangos“ futbolininkai.

23-ojo turo rungtynės vyko neįprastoje aplinkoje - tuščiame Gargždų miesto stadione. Taip „Bangos“ klubo sirgaliai buvo nubausti dėl netinkamo elgesio rungtynėse su Telšių „Džiugo“ ekipa, kai užsipuolė mačo teisėjus. „Banga“ į aikštę žengė ir be vyriausiojo trenerio Davido Afonso, kuris buvo diskvalifikuotas dėl tos pačios priežasties. Portugalą pavadavo jo asistentas Mandinho.

Rungtynių pradžia svečiams tapo sėkminga – jau 14-ąją susitikimo minutę po puikaus Alexo Souzos perdavimo įvartį pelnė Ugochukwu Oduenyi.

Sužaidus kiek daugiau nei pusvalandį prie savų vartų klydo Samuelis Odeoyibo, kamuolys atšoko Karoliui Žebrauskui, visgi, pastarojo smūgis nebuvo taiklus. 42-ąją minutę krito antrasis kauniečių įvartis – gargždiškiai prarado kamuolį, svečiai tuo pasinaudojo bei perėjo į greitą ataką, perdavimo sulaukęs Thompsonas Gavi suklaidino Ze Edurardo ir Mantą Bertašių bei išsiskyrė taikliu šūviu.

Ilgai netrukus atsaką surengti bandė ir namų šeimininkai – baudos smūgį iš itin patogios pozicijos atliko Cesinha, tačiau nuginkluoti savo buvusios komandos brazilui nepavyko.

56-ąją minutę K. Žebrauskas atliko puikų perdavimą link Viliaus Piliukaičio, pastarasis smūgiavo į artimąjį vartų kampą bei taip privertė dirbti priešininkų vartininką. Mėlynai balti tašką šioje dvikovoje padėjo 85-ąją minutę, kai po pakelto Naurio Petkevičiaus kampinio galva pasižymėjo Michaelis Thuiqas.

Pasibaigus 23-iajam „Optibet A lygos“ turui „Hegelmann“ ekipa savo sąskaitoje turi 34 taškus bei rikiuojasi ketvirta, tuo tarpu „Banga“ yra surinkusi 23 taškus bei išlieka 7-oje pozicijoje.

„Smagu, kad nugalėjome, bet rungtynės nebuvo tokios lengvos kaip gali atrodyti. „Banga“ – kovinga komanda. O mūsų laukia dar daug darbo. Po europinių varžybų vaikinai dega noru įrodyti savo meistriškumą A lygoje. Turime tikslų ir jų sieksime“, - kalbėjo A. Skerla.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS