„Hegelmann“ neišsaugojo persvaros prieš lyderius | kl.lt

„HEGELMANN“ NEIŠSAUGOJO PERSVAROS PRIEŠ LYDERIUS

„Praleisti paskutinę minutę labai pikta“, - atsiduso Andrius Skerla. Jo treniruojama Kauno rajono „Hegelmann“ ekipa „Aukštaitijos“ stadione dviem įvarčiais pirmavo prieš "Optibet A lygos" lyderius iš Panevėžio, bet persvaros neišsaugojo.

25-ajame ture FA „Panevėžio“ ir „Hegelmann“ komandos permainingose rungtynėse sužaidė lygiosiomis 2:2.

Susitikimas itin sėkmingai prasidėjo svečiams iš Kauno – pirmąją susitikimo minutę Ugochukwu Oduenyi atliko perdavimą Patrickui Popescu, kuriam liko tik nukreipti kamuolį į vartų plotą. Tai padaręs rumunas išvedė Kauno rajono „Hegelmann“ ekipą į priekį.

Per likusį pirmojo kėlinio laiką komandoms sunkiai sekėsi kurtis pavojingas progas – panevėžiečiai atliko nemažai aštrių perdavimų iš kraštų, o Matijaus Remeikio smūgis iš toli privertė padirbėti Vincentą Šarkauską.

Antrasis kėlinys ir vėl sėkmingai prasidėjo svečiams – Klaudijus Upstas atliko puikų perdavimą į baudos aikštelę, o kamuolį galva į vartus nukreipė Filipas Dangubičius.

59-ąją minutę rezultatą sušvelnino tik prieš akimirką aikštėje pasirodęs Noelis Mbo.

Vos po minutės kauniečių bėdos tapo dar didesnės – antrąją geltoną kortelę prieš save išvyko debiutantas Denisas Bošnjakas.

68-ąją minutę po Ariagnerio Smitho smūgio galva kamuolys sudrebino skersinį.

Su kiekviena rungtynių minute panevėžiečiai vis labiau didino spaudimą, o paskutinę pagrindinio laiko minutę Pijus Širvys standartinės situacijos metu liko be priežiūros ir išlygino rezultatą 2:2.

Po šių lygiųjų FA „Panevėžys“ su 59 taškais užtikrintai pirmauja čempionate, o 38 taškus turintys „Hegelmann“ futbolininkai – ketvirti.

„Iki 60 minutės gerai tvarkėmės su jų atakuojančiais žaidėjais, bet pirmaudami 2:0 kažkur pametėme galvas. Bėgome į puolimą, praradome kamuolį ir varžovas pasinaudjo atsivėrusiomis erdvėmis. O raudona kortelė dar labiau pakeitė žaidimą. Reikėjo kentėti, bet pritrūkome koncentracijos paskutinėmis minutėmis. Standartinėje situacijoje vienas iš sienelėje stovėjusių žaidėjų turėjo žaisti su tiesioginiu oponentu", - analizavo A. Skerla.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS