Į Lietuvą atvyks FIFA prezidentas | kl.lt

Į LIETUVĄ ATVYKS FIFA PREZIDENTAS

  • 2

"Gianni Infantino pažadėjo, kad šiemet aplankys mūsų šalį", – po susitikimo su Tarptautinės futbolo federacijų asociacijos (FIFA) prezidentu sakė Lietuvos futbolo federacijos (LFF) vadovas Tomas Danilevičius.

Praeitą savaitę Katare surengto FIFA pasaulio futbolo klubų taurės turnyro kovas stebėjo ir šios sporto šakos aktualijas aptarė nacionalinių federacijų vadovai, tarp jų – T.Danilevičius ir LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

Jie susitiko ir su FIFA prezidentu G.Infantino.

"Džiugu, kad pirmą kartą po ilgos pertraukos turėjome galimybę su kolegomis iš kitų šalių susitikti ir pabendrauti gyvai. Per diskusijas pasidalijome patirtimi, kaip tvarkomės su pasauline pandemija, kaip ruošiamės būsimiems iššūkiams", – papasakojo T.Danilevičius.

2023-iaisiais minėsime Lietuvos įstojimo į FIFA 100-metį, tad sukakties proga bus planuojamas ne vienas didelis renginys.

Apie didžiausią šių metų Lietuvos sporto renginį – rudenį numatytą FIFA pasaulio salės futbolo čempionato finalo turnyrą – LFF vadovai kalbėjosi su FIFA turnyrų vadovu Jaime Jarza.

"Dirbame intensyviai – tiek mes, kaip organizatoriai, tiek ir FIFA. Džiaugiamės, kad viskas kol kas vyksta pagal planą", – susitikimą su J.Jarza įvertino E.Stankevičius.

Su LFF vadovais susitikęs FIFA prezidentas G.Infantino pažadėjo artimiausiu metu apsilankyti Lietuvoje.

"2023-iaisiais minėsime Lietuvos įstojimo į FIFA 100-metį, tad sukakties proga bus planuojamas ne vienas didelis renginys. Apie tai, be kita ko, pasikalbėsime su G.Infantino per jo vizitą", – sakė T.Danilevičius.

LFF prezidentas su FIFA vadovu taip pat buvo susitikęs pernai spalį.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Issiviepelis

Tegul nuveda i Vilniaus stadiono griuvesius. Ir Taurages berneli su barzdotu tegul pakviecia.

Kovidėdų Skiepelis

Tapinų Andriuša vėl galės sukelti "bairių" apie LT futbolą

SUSIJUSIOS NAUJIENOS