K. Benzema su „Real“ atsisveikino sidabriniu įvarčiu | kl.lt

K. BENZEMA SU „REAL“ ATSISVEIKINO SIDABRINIU ĮVARČIU

  • 0

Ispanijos futbolo čempionate pirmosios sezoną užbaigė 10 komandų, tarp jų ir Madrido „Real“, kuris atsisveikino su ilgamečiu kapitonu Karimu Benzema, Marco Asensio, Edenu Hazardu ir Mariano Diazu.

„Real“ prieš paskutinio turo rungtynes Ispanijos čempionate žengė antras ir tik tašku lenkė amžinus varžovus iš Madrido „Atletico“. Pastarieji išvykoje dėl dviejų Angelio Correos įvarčių ilgai pirmavo prieš „Villarreal“, tačiau jau per teisėjo kompensuotą laiką praleido įvartį ir rungtynes baigė lygiosiomis 2:2 (1:1). „Atletico“ sezoną baigė savo sąskaitoje turėdami 77 taškus.

Tuo pačiu metu vykusiose „Real“ rungtynėse Madride su Bilbao „Athletic“ svečiai jau 10 min. neįmušė baudinio, tačiau 49 min. vis tiek išsiveržė į priekį.

Šeimininkai rezultatą išlygino 72 min., kai savo paskutinį įvartį „Real“ ekipai iš baudinio pelnė K. Benzema. Netrukus 35 metų prancūzas, aidint griausmingos ovacijoms, buvo pakeistas, o jo vietą aikštėje užėmė Luka Modričius.

Daugiau įvarčių karališkajam klubui pelnyti nepavyko, tačiau to užteko, kad su 78 taškais būtų užimta antroji vieta. „Atletico“ liko trečias, o „Athletic“ su 51 tašku – aštuntas.

Ketvirtas liko San Sebastiano „Real Sociedad“ (71 taškas), per paskutines rungtynes 2:1 (1:0) palaužęs vos 12-ąją vietą užėmusią „Sevilla“ (49).

„Villarreal“ (64) liko penktas, o Sevilijos „Real Betis“ (59), dar žaisiantis savo paskutines rungtynes, – šeštas.

7-ąją vietą užėmė ir paskutinį kelialapį į Europos taurių turnyrus išplėšė „Osasuna“ (53), 2:1 (0:0) įveikusi „Girona“ (49; 10 vieta) ekipą.

Per penktąsias pirmosios sekmadienio sesijos rungtynes „Mallorca“ (50; 9 vieta) rezultatu 3:0 (0:0) nugalėjo Madrido „Rayo Vallecano“ (49; 11 vieta).

Sekmadienį nuo 22 val. bus žaidžiamos paskutinės penkerios Ispanijos čempionato šio sezono rungtynės.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS