„Kauno Žalgirio“ futbolininkai pasiekė pergalę Panevėžyje | kl.lt

„KAUNO ŽALGIRIO“ FUTBOLININKAI PASIEKĖ PERGALĘ PANEVĖŽYJE

  • 0

„Kauno Žalgirio“ futbolo komanda aštuntojo A lygos turo rungtynėse pasiekė pergalę Panevėžyje. Kauniečiai išvykoje rezultatu 2:0 (0:0) palaužė vietos „Panevėžio“ komandą.

Pirmojo kėlinio metu „Kauno Žalgirio“ futbolininkai daug ilgiau kontroliavo kamuolį, tą darė varžovų aikštės pusėje, tačiau suregzti pavojingų atakų taip ir nepavyko. Po kartą iš toli smūgiavo Gratas Sirgėdas ir Benas Anisas, kamuolį į vartus nukreipti pamėgino Linas Pilibaitis, tačiau į vartų plotą pataikyti pavyko tik B.Anisui.

„Panevėžio“ komanda savo ruožtu daugiausiai dėmesio skyrė savų vartų saugumui ir ieškojo savo atsakymų kontratakų metų. Keletas smūgių skriejo į vartų plotą, tačiau Deividas Mikelionis buvo užtikrintas.

Antroje rungtynių dalyje į „Kauno Žalgirio“ žaidimą gyvybės įnešė po keitimo aikštėje pasirodęs ir po traumos į sudėtį grįžęs Emmanuelis Davidas.

Nors keletą atakų suregzti pavyko ir aikštės šeimininkams, pirmieji įvartį pasiekė žalgiriečiai. 67-ąją rungtynių minutę po kampinio įvartį galva pelnė Linas Pilibaitis.

Įmušę įvartį kauniečiai turėjo dar keletą puikių progų padidinti savo persvarą, tačiau dauguma smūgių skriejo šalia vartų.

Paskutines 10 rungtynių minučių iniciatyva jau priklausė aikštės šeimininkams. Į baudos aikštelę varžovai siuntė vieną kamuolį po kito, tačiau išlyginamojo įvarčio taip ir nepasiekė.

Galiausiai rezultatą padidinti sugebėjo kauniečiai. Po Philipo Otele perdavimo jau per pridėtą rungtynių laiką pasižymėjo E.Davidas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS