Ketvirtadienį Garliavoje – futsal čempionate nepralaimėjusių komandų akistata | kl.lt

KETVIRTADIENĮ GARLIAVOJE – FUTSAL ČEMPIONATE NEPRALAIMĖJUSIŲ KOMANDŲ AKISTATA

  • 1

Lietuvos salės futbolo A lygoje šiemet tris pergales iš tiek pat galimų jau iškovojęs Kauno „Vytis“ rengiasi vis dar nepralaimėjusių Jonavos „Vikingų“ išbandymui.

Ukrainiečio Krilo Krasii auklėtiniai vietiniame čempionate jau įveikė Vilniaus Dailės Akademijos (VDA), Gargždų „Pramogos-SC“ ir Mažeikių VIP komandas. Būsimi varžovai sezoną pradėjo taip pat ir įveikė Šiaulių FA, Panevėžio „Sportidus“ ir Vilniaus „Bekento“ ekipas.

„Sezono pradžia niekada nebūna ideali. Prieš pat Lietuvos čempionato startą kardinaliai pasikeitė mūsų komandos sudėtis ir treneris, todėl tikrai turime kur tobulėti. Sunkiai dirbame treniruotėse, o kiekviename susitikime turėtume gerinti savo žaidimą visuose komponentuose. Tada su laiku ateis ir idealus žaidimas, nors rezultatais kol kas esame patenkinti“, – komandos sezono pradžią įvertino komandoje nuo šio sezono rungtyniaujantis Artūr Juchno.

Artėjančioje dvikovoje Jonavos ekipa greičiausiai versis be Eisvino Utyros, kuris pastaraisiais metais būdavo labai sunkiai sulaikomas „Vikingų“ narys.

„Pagal paskutines jų rungtynes matosi, kad jiems trūksta Beno Spietinio ir Eisvino Utyros, bet komanda vis tiek sugebėjo laimėti ir parodė charakterį. Kiek teko stebėti, jie visada kovoja iki galo ir sugebėjo iškovoti pergalės rungtynių pabaigose. Kol kas jie yra sugrįžimų į rungtynes meistrai. Manau, kad laukia įdomios ir sunkios rungtynės, juk susitiks komandos, kurios dar neprarado taškų“, – svarstė Lietuvos salės futbolo rinktinės narys.

Garliavos sporto centre „Vyčio“ ir „Vikingų“ dvikova ketvirtadienį prasidės 20.30 val.

GALERIJA

  • Ketvirtadienį Garliavoje – futsal čempionate nepralaimėjusių komandų akistata
Evaldo Šemioto nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

R0MAS

regejau tikrai grazias rungtynes, bet momentais taip viskas vyksta staigiai ,kad referiai nespeja susviilpti laiku aisku susvilpia kartais pavelave , kartais nesusviipia, bet taip llllengva kritikuot, visumoj rungtynes graziai ziurejosi ,sekmes abiem komandom ateity

SUSIJUSIOS NAUJIENOS