Ketvirtfinalis – be L. Messi ir C. Ronaldo | kl.lt

KETVIRTFINALIS – BE L. MESSI IR C. RONALDO

  • 0

Europos futbolo klubų Čempionų lygos ketvirtfinalyje žais abi praeito sezono finalininkės – Miuncheno "Bayern" ir Paryžiaus "Saint-Germain" vienuolikės.

Vokietijos atstovai aštuntfinalyje 4:1 ir 2:1 eliminavo Romos "Lazio" komandą, o Prancūzijos atstovai 4:1 ir 1:1 – "Barceloną" su Lioneliu Messi.

Dėl kelialapių į pusfinalį taip pat kovos "Manchester City" ekipa (2:0 ir 2:0 privertė pasitraukti Menchengladbacho "Borussia" futbolininkus), Londono "Chelsea" (1:0 ir 2:0 – Madrido "Atletico"), "Liverpool" (2:0 ir 2:0 – "Leipzig"), "Porto" (2:1 ir 2:3 – Cristiano Ronaldo atstovaujamą Turino "Juventus"), Dortmundo "Borussia" (3:2 ir 2:2 – "Sevilla") bei Madrido "Real" (1:0 ir 3:1 – Bergamo "Atalanta").

Ketvirtfinalio burtai bus ištraukti šiandien. Pirmos šio etapo rungtynės numatytos balandžio 6–7 d., atsakomosios – 13–14 d.

Pusfinalio dvikovos planuojamos balandžio 27–28 d. ir gegužės 4–5 d. Finalas – gegužės 29-ąją Stambule.

Čempionų lygos turnyro finalo rungtynės planuojamos gegužės 29-ąją Stambule.

Šiuo metu Europos futbolo asociacijų sąjungos (UEFA) reitingų lentelės pirmoje vietoje – "Bayern". Iš kitų ketvirtfinalio dalyvių į pirmą dešimtuką taip pat patenka "Real" (4 vieta), "Manchester City" (6), "Saint-Germain" (7) ir "Liverpool" (9).

Net keturių ketvirtfinalyje kovosiančių komandų treneriai – Vokietijos futbolo specialistai: Juergenas Kloppas vadovauja "Liverpool", Thomas Tuchelis – "Chelsea", Hansas-Dieteris Flickas – "Bayern", Edinas Terzičius – Dortmundo "Borussia".

Rezultatyviausiai šį sezoną Čempionų lygoje rungtyniauja Erlingas Haalandas (Dortmundo "Borussia") – 10 įvarčių. Po šešis įvarčius yra įmušę Olivier Giroud ("Chelsea"), Youssefas En-Nesyris ("Sevilla"), Neymaras ir Kylianas Mbappe (abu – "Saint-Germain"), Marcusas Rashfordas ("Manchester United") ir Alvaro Morata ("Juventus").

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS