Raudonos kortelės vaizdo aikštėje nesugadino | kl.lt

RAUDONOS KORTELĖS VAIZDO AIKŠTĖJE NESUGADINO

Kol geriausi A lygos futbolininkai pluša Lietuvos nacionalinės rinktinės stovykloje, klubai laiko veltui nešvaisto. Šalies čempionas Vilniaus „Žalgiris“, net be geriausių savo lietuvių, 2:1 palaužė Gargždų „Bangos“ ekipą.

Kovingieji žemaičiai kontrolinėse rungtynėse Druskininkuose deramai pasipriešino A lygos favoritams. Tiesa, vilniečiai į aikštę žengė be traumą patyrusio Mathiaso Oyewusi, o į mūsų šalies jaunimo ir vyrų rinktines yra išvykę Saulius Mikoliūnas, Donatas Kazlauskas, Gustas Jarusevičius, taip pat Motiejus Burba. Be to, Vladimiro Čeburino auklėtiniai rungtyniavo dviem sudėtimis. ‘

Pirmajame kėlinyje žalgiriečiai turėjo ryškią teritorinę persvarą, tačiau daug pavojingų progų nesukūrė. 26 min. šansą turėjo Renanas Oliveira, bet jo smūgį atrėmė vartinininkas. 35 min. po Josipo Tadičiaus perdavimo galva tas pats Renanas šį kartą smūgiavo tiksliai.

Kėlinys baigėsi įtemptai – po Josipo Tadičiaus susidūrimo su varžovu tarp komandų žaidėjų įvyko konfliktas. Po jo raudonas korteles teisėjas parodė J. Tadičiui ir Nemanja Ljubisavljevičiui. Tačiau kadangi tai buvo kontrolinės rungtynės ekipos tęsė kovą vienuolika prieš vienuolika. Prieš pertrauką po Jakubo Sylvestro smūgio iš kairio baudos aikštelės krašto kamuolys pataikė į virpstą.

Antrajame kėlinyje „Žalgirio“ gretose pasikeitė visi žaidėjai, dar pora keitimų buvo atlikta kėlinio eigoje.52 min. rezultatą pavyko padvigubinti Jakubui Sylvestrui. Slovakas apžaidė vartininką ir pasiuntė kamuolį į tinklą.

Žalgiriečių žaidimas antroje rungtynių pusėje nebuvo toks sklandus, po truputį iniciatyvą perėmė „Banga“ ir 75 min. jai pavyko sušvelninti atsilikimą. Iš baudos aikštelės vidurio tiksliai smūgiavo Robertas Vėževičius.

Kitas rungtynes „Žalgiris“ planuoja žaisti birželio 11 d. Rygoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS