„Leicester city“ klubo pergalė laimingam kauniečiui atnešė 15 tūkst. eurų | kl.lt

"LEICESTER CITY" KLUBO PERGALĖ LAIMINGAM KAUNIEČIUI ATNEŠĖ 15 TŪKST. EURŲ

Sensacinga ir istorinė "Leicester city" komandos pergalė Anglijos "Premier" lygos futbolo čempionate atnešė ne tik džiaugsmo. Keli laimingieji lažybininkai Lietuvoje susižėrė ir pinigų.

Prieš "Premier" lygos sezoną, kai lažybininkai Lietuvoje "Leicester" komandos pergalę šalies pirmenybėse vertino koeficientu 2000/1 (kai kuriose užsienio bendrovėse šis santykis buvo dar įspūdingesnis – 5000/1), nebuvo tikinčiųjų, kad kuklus klubas gali tapti Anglijos čempionais.

"Leicester" pergale sezono pradžioje niekas netikėjo ir už šią komandą nesilažino. Dauguma tikėjo "Arsenal", "Chelsea" pergalėmis. Sezono eigoje irgi nebuvo lažintasi iš didelių sumų. Rekordininkas – pastatęs 10 eurų prie 10/1 koeficiento, tad jis pasiims 100 eurų sumą, dar keli žmonės statė po eurą-du, kai koeficientas buvo 16/1, – teigė lažybų bendrovės "Orakulas" analitikas Justas Naulickas. – Tiesa, vėliau, kai "Leicester" buvo ryškus favoritas ir koeficientas tebuvo 1,12 ar 1,05 prie vieno, lažinosi ne vienas žmogus."

Anglijos "Premier" lyga tarp besilažinančių lietuvių neabejotinai yra populiariausias vietinis futbolo čempionatas kitoje lažybų bendrovėje – "TonyBet".

"Vis dėlto tokiu dėmesiu, kaip pačioje Anglijoje, jis tikrai negali pasigirti, todėl ir statymų sezono pradžioje už tai, kad "Leicester" taps čempionais, – nebuvo. Didžiausias koeficientas, už kurį vienas žaidėjas lapkričio pradžioje atliko 10 eurų statymą, buvo 90/1. Už tai jam išmokėjome 900 eurų laimėjimą, – teigė "TonyBet" atstovas. – Dauguma statymų už "Leicester City" pergalę čempionate buvo atlikta jau po Naujųjų metų, kuomet koeficientas buvo nukritęs iki 3/1-4/1. Iš viso besilažinusiems už tai, kad Claudio Ranieri komanda šiemet iškovos Premier lygos titulą, išmokėjome kiek daugiau nei aštuonis tūkstančius eurų laimėjimų".

Vienas "Top Sport" bendrovės bendraturčių Gintaras Staniulis prisipažino, kad didžiausias sumas jie būtų išmokėję klientams, jei "Premier" lygos čempionais taptų "Manchester City" ir "Arsenal" komandos. Tačiau bendrovė sumokės solidžią sumą, tikėjusiam, kad "Leicester city" taps Anglijos čempione.

"Ir nors prieš sezoną, kai koeficientas už "Leicester city" buvo net 2000/1, nesilažino nei vienas asmuo, tačiau čempionato eigoje, dar 2015 metų rugsėjo 17 dieną, Elektrėnuose vienas žmogus pastatė eurą prie koeficiento 1500/1 ir tą pačią dieną prie šio didelio koeficiento buvo pastatyta dešimt eurų Kaune, tad pirmasis pasiims 1500, o antrasis rekordinę sumą – net 15 tūkstančių eurų. Dar dešimt eurų buvo pastatyta spalio 29 dieną prie koeficiento 81/1 ir šimtą eurų gruodžio 10 dieną, kai už "Leicester" pergalę "Premier" lygoje buvo siūlomas koeficientas 26/1", – pasakojo G.Staniulis.

Lažybų bendrovėje "Ladbrokes" net 47 žmonės tikėjo, kad "Leicester" taps čempionais dar prieš prasidedant "Premier" lygai. Tuomet koeficientas buvo 5000/1.

Ir nors jų statomos sumos buvo simbolinės – vienas-trys svarai, tačiau laimingieji laimės po keliolika tūkstančių svarų.

Garsioje "William Hill" bendrovėje už koeficientą 5000/1 lažinosi 25 žmonės: didžiausią sumą – 20 svarų – tuomet paklojo lažybininkas iš Mančesterio, mažiausią – 5 svarus – moteris iš Edinburgo.

Tačiau didžiausią laimėjimą pasiims britas, kuris už "Leicester" pergalę paklojo 75 eurus, kai koeficientas buvo 1500/1.

Šis laimingasis pasiims 112,500 svarų sterlingų!

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ra

Zmones pinigu neturi uz buta sumoketi, o jie reklamuoja eiline "Sport-casino"..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS