LFF Supertaurė - čempioniška įžanga ir įkvėpimas naujokams | kl.lt

LFF SUPERTAURĖ - ČEMPIONIŠKA ĮŽANGA IR ĮKVĖPIMAS NAUJOKAMS

„Tokie prisiminimai išlieka visam gyvenimui“, - šypsojosi „Panevėžio“ komandos kapitonas Linas Klimavičius. Jo trofėjų lentynoje savaitgalį nutūpė pirmasis šiemet laimėjimas - „TOPsport LFF supertaurė“.

„TOPsport LFF supertaurės“ varžybomis prasidėjo Lietuvos futbolo sezonas. Dėl pirmojo šiemet trofėjaus susikovė A lygos čempionas „Panevėžys“ ir Pirmos lygos nugalėtoja bei LFF taurės laimėtoja Vilniaus rajono „TransInvest“ komanda.

Skurdžiame aštriais momentais mače per pagrindinį laiką įvarčių pelnyta nebuvo. Pagal varžybų nuostatus iškart buvo mušama baudinių serija. Joje panevėžiečiai pataikė visus spyrius, o Vilniaus rajono komandos gretose suklydo jos puolimo lyderis Henrique Devensas. Rezultatyviausias praėjusio sezono Pirmos lygos žaidėjas nepataikė į vartų stačiakampį.

„Pirmas kėlinys buvo ne toks, kokio tikėjausi iš savo komandos. Mes žaidėme labai blogai, varžovai - labai agresyviai, gerai kovėsi dvikovose. Nejudėjome, buvome lėti, tad per pertrauką buvau labai piktas, - prisipažino Panevėžio komandos strategas Gino Lettieri. - Tačiau po pertraukos atrodėme žymiai geriau, turėjome tris puikias progas. Neįmušėme, bet labai džiaugiuosi, kad laimėjome baudinius“.

Pasak jo, A lygos čempionai daugiausia rėmėsi savo senbuviais, iš naujokų labiau padėjo vienintelis Nicolasas Gorobsovas, kiti naujokai dar nėra pasirengę žaisti visu pajėgumu. Kai kas atvyko tik vakar, kai kas – traumuoti. Trenerio nuomone, jie labiau pagelbės po trijų-keturių savaičių.

„Tie, kurie žaidė šiandien, turės tempti krūvį ir per ateinančias tris-ketverias rungtynes“, – dėstė G. Lettieri.

Pasak panevėžiečių kapitono Lino Klimavičiaus, kuris įmušė ir lemiamą baudinį serijoje, jo komanda buvo išsiilgusi oficialių rungtynių, tad Supertaurės mačas sostinės „Sportima“ manieže tapo tikra futbolo švente.

„TransINVEST“ komandos treneris Giedrius Barevičius tikino, jog, nepaisant nesėkmės futbolo loterijoje, jis didžiuojasi savo auklėtiniais, primetusiais kovą stipriausiai šalies komandai.

„Pamatėme, kad galime žaisti, tas laimėjimas būtų geras atsvaros taškas sėkmingai pradėti sezoną, bet dabar jau nepakeisi. To baudinio jau neįmuši, o kitą savaitę mums prasideda debiutinis sezonas. Tikiuosi, kad mums jis bus sėkmingas. Esame šiek tiek atsinaujinę, turime šiek tiek atsargos, yra ir jaudulio“, – pripažino jis.

 

GALERIJA

  • LFF Supertaurė - čempioniška įžanga ir įkvėpimas naujokams
  • LFF Supertaurė - čempioniška įžanga ir įkvėpimas naujokams
  • LFF Supertaurė - čempioniška įžanga ir įkvėpimas naujokams
  • LFF Supertaurė - čempioniška įžanga ir įkvėpimas naujokams
  • LFF Supertaurė - čempioniška įžanga ir įkvėpimas naujokams
Irmantas Gelūnas/BNS
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS